Luna Decembrie 2022 este marcata de trei date in oglinda simultan. Una – 12/12/2021 s-a incheiat. Inca doua zile puternice din punct de vedere energetic sunt asteptate pe 21 si 22 decembrie 2022. Astrologul Tatyana Karpenko a anuntat ca in aceste zile va puteti impliniti dorintele. Universul va ajuta in acest sens.

Totodata, expertul sfatuieste sa fiti cat mai atenti in aceasta perioada, deoarece pe langa datele in oglinda, vor avea loc o serie de evenimente astrologice importante, inclusiv inceputul lui Venus retrograd. Gandeste-ti relatia, fa un bilant si da-ti datoriile.

Potrivit expertului, datele de 21.12.2022 si 22.12.2022 sunt cele mai spirituale, pure si pozitive. In acest moment, se vor deschide portile Universului. Divinitatea va trimite maximul de energie pozitiva, sanatate si iubire. Mai mult, acestea sunt zile de succes financiar.

21 si 22 decembrie este momentul ideal pentru rugaciune.

Ce trebuie sa faceti pentru a va indeplini dorintele in 21.12.22 si 22.12.22 decembrie

Astrologul sustine ca aceste date in oglinda sunt foarte puternice si vor ajuta la indeplinirea dorintelor, dar trebuie si sa le gestionezi corect. In primul rand, si aceasta este conditia principala, trebuie sa aveti ordine in ganduri. Organizeaza-ti gandurile, sau si mai bine, noteaza-ti dorinta pe hartie, pentru ca astrele „stiu sa citeasca” literele.

Faptele bune va vor ajuta la intarirea energiei pozitive: ajuta-i pe cei care au nevoie sau macar hraneste pasarile si animalele fara stapan. Deci trimite un mesaj de bunatate Universului si clarifica-ti karma. In acelasi timp, exclude gandurile negative si fa bine din inima, fara a astepta o recompensa.

Puterile superioare vor fi atente la actiunile umane, asa ca eliminati toate atitudinile negative.

In aceste zile, faceti un inventar al lucrurilor, scapati de cele de care nu aveti nevoie. Da-le altcuiva sau pur si simplu pune-le la gunoi.

Asigurati-va ca finalizati toate lucrarile si proiectele incepute.

De fapt, noteaza astrologul, decembrie este o luna a incercarilor si transformarilor, dar datele in oglinda netezesc momentele negative. Ziua de 22 decembrie 2021 este deosebit de favorabila pentru a face urari. Aceasta data este bogata in doi – numere mistice si magice. Scrie trei mesaje pe o foaie de hartie pe 22.12.2021 – pentru tine, pentru familia ta si pentru un prieten. Lasati aceste mesaje Universului pe pervaz, astfel incat lumina lunii sa cada peste ele. In acelasi timp, spune:

„Vreau pentru mine, pentru familie si pentru prieten, de aceea scriu acest bilet pentru Luna. Imi doresc liniste, fericire, prosperitate si sa ne salveze de nenorocire.”

Scrieti acest mesaj de trei ori, primul pentru tine, al doilea pentru intraga famile si ultimul pentru un prieten drag. Doamne ajuta!

Distribuie pe: