Acest suc a fost folosit pentru prima dată în medicina tradițională chineză pentru a trata tumorile pulmonare și alte boli diferite.

Beneficii pentru sănătate:

Acest lucru dă speranță persoanelor care suferă de cancer. În plus, s-a demonstrat că previne dezvoltarea aproape tuturor tipurilor de celule tumorale maligne.

Protejează inima și vasele de sânge

Decoctul magic este un mare prieten al inimii, datorită combinației de proprietăți vindecătoare ale morcovilor, merelor și sfeclei. Stimulează circulația sângelui, întărește și protejează împotriva atacului de cord.

Stimulează digestia și promovează pierderea în greutate. Sucul proaspăt și natural de sfeclă, morcovi și mere este excelent pentru sistemul digestiv.

Nu numai că ajută la menținerea unui stomac sănătos, dar și protejează împotriva ulcerelor. Reglează peristaltismul intestinal, ajută la eliminarea toxinelor și vindecă constipația cronică.

Această băutură este un remediu natural care ajută la pierderea în greutate. Contine o multime de nutrienti, sarac in calorii si prelungeste senzatia de satietate.

Curăță organismul și protejează împotriva infecțiilor. Sucul natural de sfeclă, morcovi și mere este eficient pentru curățarea ficatului și a sângelui.

Are un efect alcalin asupra organismului și ajută la curățarea ficatului de deșeurile toxice.

Merele au proprietăți detoxifiante puternice și sunt bogate în pectină – substanțe fibroase care se leagă de toxine, ajută intestinele să elimine resturile de alimente digerate.

Fierul din sfeclă este un puternic purificator de sânge.

Boli: Acest suc este eficient în menținerea sănătății rinichilor, ficatului și pancreasului.

Ajută pielea

Studiile arată că sucul de sfeclă, morcov și mere conține tot ce aveți nevoie pentru o piele perfectă. Acest lucru va ajuta la menținerea pielii curate, fără acnee și puncte negre.

Un excelent agent antiinflamator care tratează bolile de piele legate de viruși și bacterii, precum și alergii. Incetineste procesul de imbatranire al pielii si ajuta la ridurile, pielea uscata si deteriorata si reda stralucirea si elasticitatea pielii.

Protejează vederea

Cu această băutură poți rezolva problema ochilor uscați, roșii și obosiți. Sucul natural vă va ajuta să vă restabiliți ochii după o muncă îndelungată în fața computerului și să vă mențineți sănătatea naturală.

Un aliat natural împotriva problemelor femeilor

Femeile cu dureri menstruale severe au adesea nevoie să bea acest suc. Ajută la crampe dureroase și PMS. Compensează pierderea de fier și ameliorează oboseala menstruală.

Rețeta de suc: 3 mere, 3 buc. sfecla si 3 morcovi. Faceți sucul într-un storcator. Se strecoară și se toarnă într-un borcan, se păstrează la frigider dacă ai făcut mai mult suc.

Utilizare corectă: se bea dimineața pe stomacul gol. Luați micul dejun într-o oră. Se poate bea de două ori pe zi. A doua oară – până la ora 17.

Se recomandă să bei încet și să ții fiecare înghițitură în gură.

Distribuie pe: