Horoscop pana la 1 iunie 2023. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrale pentru aceasta primavara.

„Primavara este una dinamica si foarte inflacarata. Vom avea energie din plin, pentru ca Jupiter este in Berbec. Sunt planuri pe care noi le vom concepe, vom stabili ce e bine pentru noi.

E adevarat ca punerea in practica a unor lucruri s-a tot amanat din toamna anului trecut. Inca mai cantarim pana pe 25 martie, dar dupa aceea nu mai avem o scuza. Putem sa recuperam timpul pierdut. Bate vant de libertate! Vom simti ca avem suficienta putere sa ne adaptam, sa venim cu solutii pe care noi le gandim si noi le implementam.

S-a mai intamplat ca Jupiter sa ne dea aceste imbolduri in Berbec in urma cu 12 ani. E adevarat ca suntem preocupati de bani. Din 2018 sunt niste aspecte care ne tot indeamna cum obtinem banii. Uranus in Taur ne indeamna sa fim mai creativi, mai imaginativi. Putem sa aratam de ce suntem capabili nu doar la munca”, a spus astrologul pentru Fanatik.ro.

Ce se intampla cu fiecare zodie in parte?

BERBEC
Berbecii au o primavara cu multe sanse de a pune planuri in aplicare. Ei trebuie sa fie cei care sa deschida drumuri. Daca ei au calculat bine si li se potriveste, sa se bazeze pe propriile forte, nu pe altii. E posibil ca tot ce initiaza sa aduca repede bani. Din toate ideile, trebuie sa selecteze acele idei care sunt rentabile din punct de vedere financiar.

TAUR
Pentru Tauri, primavara incepe cu calm. Pana pe 15 mai, cam stau in expectativa. Urmaresc un loc gol lasat de altul. S-ar putea sa se elibereze de griji, de obligatii. Pana pe 15 mai, trebuie sa inchida o etapa, sa nu ramana cu restante, cu datorii. Vor porni pe un alt traseu, alt drum, dupa data de 15 mai. Unii pot spune brusc nu unui contract derulat pana acum si pot porni pe o noua cale.

GEMENI
Pentru Gemeni, primavara aduce distractie, voiosie. Descopera ei un secret, o perspectiva din care vad realitatea. Fie abordeaza totul mai relaxat, fie, avand multi prieteni si relatii bune isi pot gasi pasiunile mai bine si mai repede cu ajutorul lor.

RAC
In cazul Racilor, primavara accentueaza directia in viata. Au sansa sa fie ofertati cu o functie mai inalta sau un loc de munca mai bun. Asta ii va solicita mai ales dupa 15 aprilie 2023. Primavara vine cu niste oferte foarte interesante. Au relatii bune cu sefii si autoritatile. Au aplomb, au forta si energie. Dupa 15 mai, sunt mai preocupati de starea de bine, de prieteni si nu de dusmani.

LEU
Pentru Lei, e o primavara aducatoare de schimbari de directie si de sens. Daca isi doreau sa se mute din tara, s-ar putea sa renunte. De asemenea, strainatatea si-ar putea deschide oportunitatile pentru ei, deci pot colabora cu persoane din afara tarii. Dupa 15 mai, aspectele sunt mai sucite. Daca le convine, merg mai departe pe drumul ales, daca nu le convine, nu merg.

FECIOARA
Fecioarele au un mare interes de felul in care sunt vazute de cei din jur. Vor sa le fie vazute capacitatile si sa fie apreciate. De asemenea, au nevoie de incurajari pentru ceea ce fac. Poate ca sunt sarcini mai provocatori. Sunt capabile sa faca lucruri mari, dar sa fie apreciate. Dupa 15 mai sunt perspective de castig legate de drumuri si strainatate. Pot avea succes cu un proiect nou.

BALANTA
Balantele trebuie sa analizeze toxicitatea mediului profesional, in special in luna asta, martie. Vor avea glas in raport cu sefii si colegii lor. Vor vorbi despre corectitudinea unor contracte. Dupa 15 mai, calculeaza ce castiga si ce pierd daca renunta la o anumita colaborare.

SCORPION
Scorpionii pornesc cu mult avant la drum. Vor sa faca lucrurile care le pica bine si le plac. Au o stare de indragosteala fata de viata. Simt ca sunt pe un val bun si asa este. Eforturile vin mai ales in luna aprilie. Multi Scorpioni pot avea sentimentul ca recupereaza timpul pierdut. Vor avea bucuria de a fi alaturi de cineva cu care lucreaza. Dupa 15 mai, sunt aspecte bune din punct de vedere relational.

SAGETATOR
Sagetatorii incep primavara cu discutii in familie. O persoana in varsta poate sosi in casa lor si nu mai scapa de ea. Dupa 20 martie, harta devine mai dinamica, mai scapa de poveri. Isi fac timp, totusi, si de placerile lor. Pentru unii Sagetatori, apare un interes pentru o pasiune de care nu s-au ocupat. Munca lor va fi una productiva.

CAPRICORN
Pentru Capricorni, primavara aduce vesti, informatii pe care le culeg pana pe 20 martie. Multa lume se plange in fata lor. Au de rezolvat acte. Pentrun altii, primavara aduce interes pentru studii, mai ales pentru cei trecuti deja de prima tinerete. Au multe de rezolvat in casa.

VARSATOR
Pentru Varsatori, creste interesul pentru bani. Sunt bani care nu sunt greu de obtinut. Pot incepe activitati pe termen lung si le asigura veniturile. Unele planuri se pot schimba sau se pot imbunatati. Se pot deplasa pentru a bifa lucruri necesare pentru ei. Dupa 15 mai, isi trag putin sufletul, pentru ca alearga mult in aceasta primavara.

PESTI
Pestii sunt vizati direct. Sunt intr-o forma buna. Au multe planete in semnul lor zodiacal si asta inseamna multa energie. Vor sti cu cine sa lucreze si ce sa lucreze. Totul se bazeaza pe o autoanaliza lucida si rece. Dupa 20 martie, sunt interesati de bani si ii pot obtine rapid. Au nevoie de bani. Trebuie sa fie atenti sa nu fie cheltuitori pentru ca isi doresc multe. Dupa 15 mai, intra intr-o perioada de productie intelectuala. Cei care nu au suficienta cunoastere, pot s-o acumuleze.

Distribuie pe: