E frumos când arăți mai tânăra decât vârsta ta. Prin urmare, este necesar să cunoaștem câteva lucruri care te îmbătrânesc în mod special.

Parul grizonat devreme

Poate apărea mai devreme din cauza problemelor de sănătate, a lipsei de calciu din organism, a dietei și a stresului.

Zona gatului si decolteul

Pielea de pe gât este foarte sensibila si predispusă la îmbătrânirea prematură. Masati și hrăniți pielea de pe gât si decolteu.

Mainile

Femeile uita sa-si protejeze mâinile! Protecția mâinilor și îngrijirea lor trebuie să fie întotdeauna actualizate.

Imbracamintea

Ca să nu arăți mai bătrână decât îți este vârsta, folosește cu încredere culorile deschise, rozalii – ele îți vor lumina minunat fața.

Nimic nu e mai penibil, decât atunci când o femeie se încăpățânează să tragă după sine stilul tinereții sale : machiajul strident al anilor ’80, umerii lați ai anilor ’90 ș.a.m.d.

Nu este obligatoriu ( și nici posibil!) să respecți trendurile actuale, important este să surprinzi tendințele generale – lungimea fustei, gama de culori, etc – și problema e ca și rezolvată : vei arăta ca o femeie a zilelor noastre!

Parfumul “bunica”. Dacă noul parfum iti da sentimentul că esti mai în vârstă decât vârsta ta, si-ti provoaca disconfort, atunci este mai bine să nu îl folosesti.

Ridurile. Este mai ușor să previi aspectul lor decât să scapi de ele. Este necesar să utilizezi produse cosmetice cu protecție solară și să-ti hidratezi în mod regulat pielea.

Pentru a combate “coaja de portocala”, combinați o dietă echilibrată, sport, masaj și crema anti-celulită.

Un bronz puternic. Bronzarea excesivă deshidratează pielea, contribuind la îmbătrânirea rapidă.

Iubeste viata, dupa ce ai gasit micile bucurii, vei trece mai usor peste necazuri. Va dorim sanatate si viata lunga!

Distribuie pe: