Folosim usturoiul în fiecare zi, dar îl consumăm în cantități foarte mici, încât nu avem cum să simțim beneficiile pe care acesta le conferă organismului.

Dacă este consumat corect, în cantitate corespunzătoare, usturoiul ne poate schimba aproape total metabolismul și ne poate ajuta să ameliorăm unele afecțiuni. Asta se întâmplă dacă mâncăm 6 căței de usturoi copți în decurs de 24 de ore!

Usturoiul este foarte puternic atunci când îl consumi, iar corpul reacționează la acest aliment puternic, mai ales dacă vrei să slăbești sau dacă vrei să scapi de anumite boli sau afecțiuni cu care te lupți de ceva timp. Atunci când mănânci usturoi la cuptor, cam asta se întâmplă cu organismul tău în 24 de ore.

După o oră: Este digerat de stomacul tău și începe să devină nutrient pentru întregul organism.

După 2-4 ore: Corpul va începe să primească antioxidanții din usturoi, care luptă împoriva radicalilor liberi și a celulelor canceroase din organism.

După 4-6 ore: Metabolismul corpului tău va începe să elimine excesul de fluide și grăsimea în exces stocată în organism. Asta datorită proprietăților pe care le are usturoiul.

După 6-7 ore: Acum încep să acționeze proprietățile antibacteriene ale usturoiului, care circulă prin sânge și luptă împotriva bacteriilor din organism.

După 6-10 ore: În acest interval de timp, nutrienții din usturoi te vor proteja deja de oxidare și vor crea un scut puternic împotriva acesteia.

După 10-24 de ore: Este digerat în totalitate, după prima oră, dar acum începe etapa de curățare, care include următoarele beneficii:

reglează colesterolul ca și nivel și ajută la eliminarea metalelor grele din organismul tău, curățând arterele și protejându-ți inima de diferite afecțiuni sau probleme.

Crește imunitatea organismului, reglează tensiunea și ajută la întărirea oaselor. Usturoiul va elimina și oboseala datorită numărului foarte mare de nutrienți pe care îl are și va crește durata de viață a celulelor.

Pentru a beneficia de toate aceste lucruri, pune pur și simplu un bulb de ustutoi la cuptor și lasă-l acolo până când se înmoaie. Apoi scoate-l de acolo și lasă-l să se răcească. Ar trebui să consumi doar 6 bucățele de usturoi pe zi, nu mai mult.

După ce faci această cură, ai grijă să bei foarte multă apă și să consumi foarte multe fructe și legume, fără zahăr rafinat sau alt tipuri de mâncare procesată.

Este recomandat să stai mai multe zile acasă atunci când faci asta, pentru că organismul are nevoie de 24 de ore pentru a scoate mirosul de usturoi din piele.

Distribuie pe: