Patrunjelul este o planta pe care o folosim in mancare. El ajuta la eliminarea lichidelor din corpul nostru. Poate imbunatati digestia si va ajuta organismul la eliminarea excesului de lichide.

Noi recomandam sa faceti o bautura cu patrunjel, care are capacitatea sa va stimuleze metabolismul, sa elimine toxinele si sa imbunatateasca sistemul imunitar.

In plus, aceasta bautura va poate ajuta sa pierdeti in greutate si va curata corpul de toxine.

Patrunjelul este bogat in vitamina C si K, dar, de asemenea, in cantitati mari de calciu, fier si potasiu.

Ingrediente: 1 litru de apa, 5 linguri de patrunjel tocat.

Cum se prepară? Se adauga patrunjel intr-un 1 litru de apa clocotita. Lasati-l sa actioneze timp de 30 minute si apoi strecurati-l. Din cauza gustului amar pe care il are patrunjelul, se adauga cateva picaturi de suc de lamaie, de portocale sau suc de grapefruit.

Multe dintre femei au spus ca patrunjelul este un miracol, pur si simplu pentru ca le-a ajutat sa elimine apa din organism si sa piarda in greutate.

Este foarte important sa eliminati o parte din apa din organism, deoarece aceasta apa este plina de toxine si bacterii.

Ceaiul de patrunjel relaxeaza muschii rigizi si incurajeaza digestia.

Consumul de ceai de patrunjel este foarte recomandat si benefic, dar consumat in anumite cantitati. Aveti grija sa nu beti prea mult, deoarece nu este recomandat sa beti mai mult de un litru din acest ceai pe zi.

Ceaiul de pătrunjel, remediul miraculos pentru pietrele la rinichi

Câteodată suntem atât de concentrate la ceea ce facem încât uităm să bem apă pe parcursul zilei. Atunci apare deshidratarea, iar cei mai afectați sunt rinichii, care nu mai reușesc să își îndeplinească funcțiile. Dar realizăm acest lucru doar după ce ne îmbolnăvim!

Distribuie pe: