Inițial, după vârsta de 40 de ani, corpul meu a început să mă atace. Am început să obosesc foarte repede, mi s-au umflat picioarele, am avut adesea greață și mă simțeam mereu rău. Îmi lipsea respirația.

Una peste alta, acest lucru nu a fost surprinzător cu greutatea mea de 90 kg (înălțime 165 cm). În plus, am început să observ că nu aud bine. Apoi a început să mă deranjeze țiuitul constant din urechi, care s-a oprit pentru scurt timp, dar apoi a reapărut.

Mă durea îngrozitor gâtul și spatele de la stat (sunt contabil), iar cireașa de pe tort a fost când vederea a început să-mi slăbească. Nu e de mirare că am început să fiu deprimat.

Într-o zi, chiar înainte de Paște, am fost la cumpărături și am luat un coș mare cu ouă. La ușa pieței era o bunica mică care vindea usturoi. Am crezut că vreau să gătesc carne cu usturoi și să o prăjesc. M-am apropiat de bătrână, dar ochii mi s-au mărit și am simțit o lovitură de ciocan în capul meu. Am înnegrit totul. Coșul a căzut, jumătate din ouă s-au rupt, produsele din pungi s-au vărsat.

Ca să mă trezesc, bunica asta m-a lăsat să miros amoniac. În timp ce îmi trageam răsuflarea, ea m-a sfătuit să încerc o rețetă veche cu care se răsfăța de 20 de ani și care o făcea să se simtă bine.

Mântuirea stă în usturoiul obișnuit!

Bunica mi-a dat o rețetă în care nu am crezut-o la început, dar am decis să o încerc din disperare. Si ce s-a intamplat?

Deja la jumătatea cursului am început să mă simt mult mai bine: mi-a dispărut dispneea, mi-au dispărut umflarea și greața, tinitusul a scăzut, iar la sfârșitul cursului nu numai că mi-am revenit, ci și slăbit.

Celebrul zgomot din urechi mi-a trecut complet, m-am simțit mai tânăr și mi-a revenit vederea!

Iata reteta:

Se macină într-un mojar sau se presară 50 de căței de usturoi. Cumpărați doar usturoi de casă, nu chinezesc!

Se toarnă piureul de usturoi într-un pahar cu apă rece fiartă și se pune la loc cald timp de 3 zile. Acoperiți cu un prosop curat și gata.

Apoi strecurați medicamentul. Pune-l la frigider. Se beau 8-10 picaturi de infuzie, dizolvandu-le intr-o lingurita de apa rece, de 3 ori pe zi.

Utilizați infuzia de usturoi pentru:

ateroscleroza, boli ale sistemului cardiovascular, prevenirea infarctului miocardic, curățarea organismului de depozitele de grăsime, îmbunătățirea metabolismului, restabilirea vederii, prevenirea dezvoltării aterosclerozei, întinerirea organismului.

Repetați cursul tratamentului după 5 ani.

Medicamentul nu trebuie consumat de persoanele cu ulcer gastric și ulcer duodenal, precum și gastrită cu aciditate ridicată.

Distribuie pe: