Trebuie să fi auzit dimineața despre celebra apă cu lămâie pe stomacul gol – efectul ei benefic asupra întregului organism a fost dovedit prin practică, iar milioane de oameni din întreaga lume își încep ziua așa.

Consumul de apă caldă de lămâie dimineața a devenit recent un model popular pentru persoanele care încearcă să mențină un stil de viață sănătos.

Cu toate acestea, această metodă nu „strânge” toate proprietățile utile ale lămâii, de care avem nevoie.

Bând apă caldă de lămâie, nu reușești să folosești toți nutrienții din coaja ei.

Cu toate acestea, există o modalitate prin care apa obișnuită cu lămâie devine un adevărat elixir al vieții și sănătății – secretul este să fierbi întreaga lămâie, nu doar să storci sucul. Astfel vei obține toți nutrienții pe care le oferă lămâia.

Iată de ce aveți nevoie pentru această rețetă uimitoare:

6 lamai, apa, miere/

Preparare:

Tăiați 6 lămâi în jumătate și umpleți-le cu apă. Fierbe-le aproximativ 3 minute. Dați tava deoparte să se răcească timp de 10-15 minute.

Scoateți lămâile din apă. Bea un pahar cu apă caldă cu lămâie. Turnați apa caldă rămasă într-un borcan de sticlă pentru utilizare ulterioară.

Notă: Puteți adăuga miere la amestec!

Avantajele apei de lamaie fiarta:

Îți întărește sistemul imunitar.

Protejează împotriva răcelilor.

Primești un val de energie.

Susține digestia și reglează metabolismul.

Curăță de multe toxine din organism.

Controlează nivelul pH-ului corpului tău.

Curata pielea.

Reîmprospătează respirația.

Ajută la pierderea în greutate.

Îmbunătățește starea de spirit, ajută la evitarea anxietății.

Promovează vindecarea rănilor.

Un pahar din această băutură te va ajuta să-ți începi ziua plin de energie de bun augur pentru a arăta lumii cine ești cu adevărat!

Nu este necesar să fierbeți apa în fiecare dimineață. De asemenea, puteți bea băutura rece. Nutrienții sunt stocați în interior. Dacă preferați apa fierbinte, o puteți încălzi puțin!

Distribuie pe: