Coniacul incalzit cu miere este o combinatie excelenta care a fost folosita de mult pentru raceli.

În Balcani, țuica este o băutură preferată cu un aperitiv, dar poate fi un excelent preventiv în sezonul virușilor și al răcelilor. Coniacul este deosebit de tămăduitor atunci când este combinat cu miere.

Această băutură este cea mai utilă în zilele reci ale anului, când gripa și virușii sunt răspândite.

S-a demonstrat că rachiul are un efect relaxant asupra organismului, dar trebuie avut grijă să nu se supradozeze, deoarece cantități mai mari pot fi foarte dăunătoare și periculoase pentru sănătatea organismului.

Medicament cu miere și țuică – o combinație împotriva virusurilor

1 lingură miere sau zahăr
200 ml țuică
100 ml apa
putin piper negru

Mod de preparare:

Intr-o cratita se pune miere sau zahar, apoi se topeste si se caramelizeaza. Se amestecă.

Adăugați țuică, apoi diluați cu apă dacă doriți, iar dacă vă place țuica tare, nu este nevoie să adăugați apă. Se fierbe amestecul.

Serviți în căni, adăugați piper negru, amestecați și beți încet.

Dacă simptomele răcelii nu dispar în două zile, cel mai bine este să-ți suni medicul.

Distribuie pe: