Bineînțeles că vom găsi diete aproape pe oriunde și că unele ne promit minuni, însă această dietă simplă și foarte gustoasă ne poate ajuta să slăbim chiar și 5 kilograme, numai în trei zile.

După cum știm, 100 g. de cartofi conține doar 75 de calorii, iar iaurtul poate reglementa activitatea aparatului digestiv, ajutând la eliminarea apei în exces și, totodată, a toxinelor din organism.

Practic, această dietă ne va ajuta să slăbim și să eliminăm toxinele din organism.

Totodată, este și o dietă destul de acceptabilă, dacă este să vorbim despre gust. Ea se compune doar din cartofi și iaurt, cu cât mai puțină grăsime.

Datorită amidonului care se află din abundență în cartofi, combinat cu acidul lactic al iaurtului slab, acestea două vor oferi organismului nostru cantitatea optimă de calorii pentru o zi.

MENIUL PENTRU CELE 3 ZILE:

ZIUA 1:

Micul-dejun = 1 cartof fiert și un pahar cu iaurt; – prânz = 2 cartofi fierți fără sare și un pahar de iaurt; – cină= 2 pahare cu iaurt;

ZIUA 2:

Micul-dejun = 1 pahar cu iaurt; – prânz = un cartof fiert fără sare și 1 pahar cu iaurt; – cină = un pahar cu iaurt;

ZIUA 3:

Mic-dejun = 1 cartof fiert fără sare; – prânz = 1 cartof fiert fără sare și 1 pahar cu iaurt; – cină = 1 pahar cu iaurt. Nu vom consuma sau înlocui cartofii fierți cu alt mod de preparare.

Distribuie pe: