Cura de slăbit pe bază de ouă și portocale este considerată o mono-dietă proteică. Aceasta a devenit populară de ceva timp, și nu în zadar, căci rezultatele ei sunt vizibile cu ochiul liber.
MENIUL SĂPTĂMÂNAL
Luni
La micul dejun – o jumătate de portocală și 2 ouă fierte, tari.
La prânz – portocale pe săturate sau 150 g de salată de legume și verdeață, 150 g de piept de pui fiert.
La cină – 150 g de piept de pui fiert, 2 ouă fierte, tari, grapefruit.
Marți
La micul dejun – o jumătate de portocală și 2 ouă fierte, tari.
La prânz – 200 g de salată de legume și verdeață, 150 g de piept de pui fiert.
La cină – 2 ouă fierte, tari, grapefruit, 200 g de salată de legume și verdeață, o felie de pâine prăjită.
Miercuri
La micul dejun – o jumătate de portocală și 2 ouă fierte, tari.
La prânz – o felie de pâine prăjită, o roșie, 50 g brânză degresată sau 200 g salată de castraveți, 150 g de piept de pui fiert.
La cină – 150 g de piept de pui fiert, 2 ouă fierte, tari, grapefruit.
Joi
La micul dejun – o jumătate de portocală și 2 ouă fierte, tari.
La prânz – portocale pe săturate sau 200 g brânză degresată, 200 g legume fierte.
La cină – 200 g de salată de legume, 150 g de piept de pui fiert, 2 ouă fierte, tari.
Vineri
La micul dejun – o jumătate de portocală și 2 ouă fierte, tari.
La prânz – 2 ouă fierte, tari și oricare legumă fiartă.
La cină – 150 g de pește fiert, o portocală, 150 g de salată de legume.
Sâmbătă
La micul dejun – o jumătate de portocală și 2 ouă fierte, tari.
La prânz – portocale pe săturate sau 150 g carne fiartă și 3 roșii.
La cină – 200 g de salată de legume și 150 g le piept de pui fiert.
Duminică
La micul dejun – o jumătate de portocală și 2 ouă fierte tari.
La prânz – o portocală, 200 g legume pregătite la aburi, 150 g de piept de pui fiert.
La cină – 200 g salată de legume și 150 g de piept de pui fiert..
Renunțarea la acest meniu nu este obligatorie. Totuși, specialiștii recomandă insistent ca, produsele care nu au fost incluse în această cură de slăbire, să fie reintroduse treptat în meniu.
Pentru ca organismul să nu aibă de suferit, iar kilogramele în plus să nu se depună din nou, începeți din a 8-a zi cu o supă de legume sau terci. Pe parcursul primei săptămâni de cură, optați doar pentru carne slabă.
Rezultatele acestei cure de slăbit vă vor bucura și, cu siguranță, nu vor dispărea la încetarea acesteia.