În timp, vasele de sânge își pierd elasticitatea, plăcile aterosclerotice se acumulează pe pereți, s-ar putea să suferi de dureri de cap și hipertensiune arterială.

Plăcile aterosclerotice sunt, de asemenea, o cauză frecventă a atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale.

Remediul pe care vi-l oferim este usturoi si lamaie. Usturoiul scade colesterolul din sânge, iar lămâia ajută la refacerea vaselor de sânge.

Ingrediente necesare:

30 catei usturoi
1 litru apa
6 lamai

Mod de preparare:

Spălați lămâile și curățați usturoiul. Măcinați-le într-o mașină de tocat carne și apoi măcinați-le într-un blender.

Se toarnă amestecul rezultat într-o cratiță, se adaugă apă și se pune pe aragaz.

Se aduce la fierbere și se ia imediat de pe foc. După ce se răcește, se toarnă într-un recipient convenabil și se păstrează la frigider.

Se bea băutura timp de 3 săptămâni în 50 ml. zilnic. Luați o pauză de o săptămână și repetați cursul de 21 de zile. Profilactic puteți face acest curs de 2 ori pe an.

Beneficiile acestei băuturi sunt neprețuite. Va îmbunătăți circulația sângelui, va întări sistemul imunitar și chiar va preveni dezvoltarea celulelor canceroase, datorită antioxidanților. Va îmbunătăți activitatea rinichilor și a ficatului.

A nu se utiliza de către persoanele cu ulcer gastric și duodenal, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele care suferă de epilepsie sau dacă sunt alergice la oricare dintre ingrediente.

Distribuie pe: