Vă prezentăm o rețetă de legume proaspete la cuptor în sos delicios de smântână, care este un fel de mâncare caldă, ușoară și cu o aromă îmbietoare.

Se prepară extrem de simplu și rapid, iar rezultatul vă va impresiona papilele gustative. Savurați acest deliciu pe post de fel principal la o cină ușoară sau pe post de gustare rapidă în timpul zilei.

Ingrediente:

2 bucăți Roșii, 1 bucată Ardei gras, 2 bucăți Dovlecei, 50 g Smântână, 1 bucată Ou, 50 g Cașcaval, 0.5 linguriță Sare, 0.3 linguriță Piper negru măcinat.

Mod de preparare:

Aranjați într-o tavă ardeiul, roșiile și dovleceii tăiate rondele în poziție verticală, alterând între ele și asezonați-le cu sare.

Într-un bol bateți smântâna cu oul. Asezonați cu sare și piper. Presărați deasupra legumelor cașcavalul ras și turnați amestecul de smântână. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, timp de 30-40 de minute.

Savurați cu plăcere! Pofta buna!

Distribuie pe: