Femeile de aur ale zodiacului. Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun cât de respectată și prețuită ești pentru felul în care gândești, vorbești și te comporți. Cele mai respectate zodii feminine sunt: Taur, Balanță, Fecioară și Pești.

Ele sunt femeile de aur din zodiac

Femeia Taur este un exemplu de bunătate și mărinimie. În orice face este cu gândul să nu cumva să supere pe cineva, iar dacă o face, involuntar, nu are liniște până când nu remediază lucrurile.

Femeia Taur militează pentru dreptate și este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a-și arăta nevinovăția. Când cineva drag este la ananghie, apelează la orice mijloc pentru a ajuta persoana respectivă. Femeia Taur are principii bine înrădăcinate și își ghidează toată viața după ele.

Femeia Balanță este o femeie respectată pentru că se comportă ireproșabil cu toți cei din jur. O caracterizează diplomația în tot ce face. Nu uită niciodată de unde a plecat, este de o modestie rară și nu îi place bârfa.

Femeia Balanță este de încredere, te poți baza pe ea oricând. Pentru Balanță, promisiunea este mai rea decât datoria și oricum ea nu rămâne niciodată datoare.

Femeia Fecioară ajunge ușor la inima celorlalți pentru că este foarte empatică. Nu suportă falsitatea și drept dovadă, nu este falsă, nu se poate preface, spune ce gândește și încearcă, în același timp, să nu supere pe nimeni. Este de încredere, nu trădează pentru că, în primul rând, nu ar putea suporta ea gândul că a făcut asta. O preocupă mereu bunăstarea familiei și a celor apropiați și se întâmplă des să se pună pe ultimul loc ca să-i fie bine altcuiva.

Femeia Pești este de o sensibilitate rară. Se deschide doar în fața unei persoane care îi seamănă la caracter. Este integră, nu suportă bârfa și evită să-și dea cu părerea despre alții, chiar dacă asta se întâmplă în cerc restrâns.

Femeia Pești este capabilă sî facă mult bine și nu așteaptă nimic înapoi. În relația de cuplu se dedică 100% și face multe sacrificii ca să meargă totul strună. Femeia Pești se implică trup și suflet în tot ceea ce face. Nu este superficială și nu îi place să facă ceva doar ca să fie făcut.

Distribuie pe: