Horoscop februarie 2023. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru ultima luna de iarna. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec
La Berbec exista un cuvant-cheie foarte important pentru luna luna aceasta, februarie. Ii spun eu dilema. Au tot felul de dileme in luna aceasta. Practic, multi vor vrea sa inteleaga in primul rand pe zona carierei, de ce nu se dezvolta anumite lucruri, daca au ales corect, de ce sunt anumite blocaje pe zona de business, daca au ales corect calea pe cariera sau nu au ales corect. Si atunci aceste cuadraturi te pun in niste situatii de multe ori nu foarte placute. Dar noi venim pe pamant cu un scop: sa stim cum sa intelegem si sa stim cum sa indepartam aceste piedici care se ivesc.

Taur
Taurii au in luna februarie bariere karmice, exista tot felul de momente care nu sunt de aici de colo si nu sunt usoare. Nu e o luna buna. Dar daca tu acolo ai lucruri pe care nu le-ai inteles sau nu le-ai rezolvat sau nu le-ai descifrat legate de karma ta, referitor la vietile anterioare, spre exemplu, nu ti se intampla un lucru pe care tu ti-l doresti foarte mult si din suflet, trebuie sa stii ca cheile sunt in vietile anterioare. Taurii trebuie intr-o astfel de perioada sa se gandeasca unde sunt neimpliniti, nemultumiti si de ce s-a ajuns in situatia respectiva. O explicatie este sigur legata de vietile anterioare. Daca nu mai sunt tocmai tineri, atunci pot sa fie despre trecutul din viata aceasta, unde au mai existat incercari, blocaje, lucruri care au ramas in stand-by, nu le-au rezolvat pentru ca a trecut timpul, a trecut axa karmica si tu zici „a trecut, lasa asa”. Dar ei trebuie sa fie atenti la lucrurile nerezolvate, pentru ca ele nu pot continua asa. Si explicatia cea mai concreta: ei sunt trecuti de 60 de ani sau de 50 de ani, nu le rezolvi, le iei in viata viitoare. Cum iti suna?

Gemeni
Gemeni au o luna februarie tensionata, pentru ca acolo este Marte in mers direct, este o zona in care partea sentimentala se duce catre Enigma Otiliei. Adica ai vrea sa intelegi, ai vrea sa rezolvi chestiuni care sunt de suflet sau de familie si, practic, cadrul astral e foarte stramt. Esti constrans si nu stii cum sa faci. De ce cu o persoana cu care te intelegeai, acum parca lucrurile nu mai sunt la fel, comunicarea nu mai este la fel de pozitiva si de constructiva cum functiona odata. Gemenii in astfel de perioade se vor orienta catre ceva care sa le aduca un strop de speranta. Cand ma refer la aceasta speranta, ma refer la o cale mai buna de comunicare cu cei din jur. Si intrebarea-cheie este de ce nu ma inteleg cu partenerul, partenera de viata? De ce au aparut disensiuni intre mine si familia de origine? La altii se duce direct pe business – daca pana mai ieri se intelegeau cu cineva, acum nu inteleg de unde apar disensiuni, tensiuni pe zona de cariera, unde in continuare pot sa apara anumite schimbari. Ma refer la job, ma refer la contracte care pot tine de o alta localitate sau de o alta tara.
tensiuni in zona de cariera, parteneriate.

Rac
Pentru Raci, se contureaza tot soiul de antiteze. Prin urmare, antitezele acestea ii pot lua la intrebari pe Raci, in sensul in care zona de colaborare, de parteneriat, colectiv, de munca ma multumeste, zona de cariera pentru va ramane destul de agitata, de tensionata. Acum, pe demersurile acestea noi pot intelege, pot merge catre o linie personala, individuala, in asa fel incat satisfactiile sa fie altele. Deci vorbim de o satisfactie interioara, de o stare de multumire pe care o cauta cu nesat. Atentie, nu zic cu disperare, ci cu nesat. Si atunci trebuie sa fie atenti la perioada urmatoare, in ce investesc, cum investesc, si nu la zona financiara, ci mai degraba la partea lor afectiva si emotionala, pentru ca acolo e sensibilitatea lor psiho-emotionala. Ei pun suflet mult in asa ceva si, atunci, in momentul in care asteptarile nu sunt pe masura, deja te intrebi unde se duce – spre zona matrimoniala, spre business, spre cariera, spre familie, spre copii? Si difera, pentru ca fiecare are astrograma lui.

Leu
Leii au o luna februarie cu tot soiul de cumpene presarata. E o perioada cu incercari, cu aspectele karmice foarte grele si foarte complexe. In primul rand este vizata latura sentimentala, in primul rand pentru ca Lilith este considerata planeta ispita si pentru ca aici se pot intampla lucruri. Tot ce tine de relatii afective, emotionale la unii se pot duce pe zona matrimoniala, la altii pe zona sentimentala, ca nu toti sunt casatoriti, la altii se pot duce pe relatiile de familie. Deci, pot aparea lucruri care nu sunt simple si care se pot complica in urmatoarele luni. In astfel de situatii, Leii trebuie sa fie cu mare bagare de seama, vigilenta trebuie sa fie maxima si nu ma refer numai de sfera aceasta sentimentala, ci si la zona de sanatate cu afectiune ascunse, stare latenta, care pot sa izbucneasca in orice moment, care nu dau semne. Deci prudenta la sanatate mare de tot la sanatate, exista risc de accidente, exista risc de disensiuni pe zona de cariera, de business, deci e o zona conflictuala. Deci practic ei trebuie sa fie atenti la toate aspectele si sa fie prudenti.

Fecioara
Fecioarele au o luna februarie destul de confuza. In primul rand, discutam de o zodie dubla, deci e de la sine inteles ca se poate ajunge la o astfel de zona de confuzie. Dar Fecioarele, in general, sunt foarte pragmatice si foarte logice. Aleg ori varianta A, ori varianta B din zodie si nu prea stau in zona aceasta de mijloc. Februarie vine cu oarecare confuzie in zona sentimentala si afectiva. Pe zona amoroasa pot sa apara tot soiul de provocari care sa le puna intr-o situatie care nu le este tocmai conforma cu planul de viata si atunci Fecioarele, in luna februarie, se vor gandi, pe de o parte, la planul afectiv, sentimental, amoros, familiar si pe urma se vor gandi la partea care tine de cariera, de loc de munca, de schimbarile care se produc intr-o astfel de sfera, la alegerile pe care trebuie sa le faca, pentru ca, fiind confuzi, nu stiu daca sa aleaga varianta A ori B.

Balanta
Balanta este in primul rand zodie de aer. Soarele va fi in februarie intr-o zodie de aer, ca si a lor. Asta e o veste buna si e un soi de liniste dinaintea furtunii, ca pe urma incep schimbari majore la Balanta. In luna februarie se simt un picut dezorientate. Se spune ca au tendinta in luna februarie in plan relational, sa vada mai mult partea plina a paharului decat partea goala.

Scorpion
Scorpionii in luna februarie au marcaj legat de blocaje. As spune ca acolo este karma negativa, unii ar spune ca reprezinta un nou inceput, dar din punctul meu de vedere, un ochi rade, altul plange. De ce? Pentru ca sunt zodii fixe, foarte greu renunta la ceea ce credeau ei ca au construit sau ca au realizat. Uranus are o perspectiva pozitiva din multe puncte de vedere, dar foarte multi Scorpioni nu inteleg si nu-i inteleg mesajele. Trebuie sa ai o structura uraniana ca sa vezi perspectiva pe care o astfel de planeta ti-o ofera. In astfel de situatii, unii Scorpioni se vor resemna, altii vor suferi cumplit. Cei care au adunat pacate karmice in viata aceasta le vor simti ca tinichelele de coada. Altii vin cu lucruri nerezolvate din vietile anterioare si acum trebuie urgent sa gaseasca solutii pentru a le intelege si pentru a le rezolva, deci analiza karmica este o chestiune mult mai complexa decat putem noi discuta. Si perspectiva aceasta vine cu ceva nou, in sensul ca unii vor dori o independenta in cariera, in business si nu stiu cum sa paseasca pe un teren atat de subtire, de gheata.

Sagetator
Sagetatorii au restante in luna februarie care trebuie incheiate, rezolvate. Unii au inceput mai multe lucruri, s-au dus numai catre unele si pe altele le-au lasat, le-au abandonat. Trebuie sa se intrebe de ce au abandonat, daca sunt importante, daca au o importanta vitala pentru destinul si devenirea lor, pentru ca e o chestiune de destin, si nu de soarta la ei. Si vizeaza zona sentimentala, zona carierei, relatiile cu familia, chestiuni nerezolvate, inclusiv de acte, datorii. Deci atentia trebuie sa fie distributiva si mai ales trebuie sa inteleaga de ce s-a ajuns in situatia respectiva. De multe ori nu prea pot sa dai recomandari Sagetatorilor, pentru ca la ei, ce-i in gusa si in capusa, adica fac numai ce-i taie capul. Deci nu ma aventurez sa dau sfaturi la niste nativi care trebuie sa gandeasca inainte de a actiona.

Capricorn
Pentru Capricorni, luna februarie vine cu tot soiul de lectii de viata. De ce? Pentru ca ei sunt foarte atenti, foarte cumpatati, foarte studiosi. Deci februarie aduce lectii de viata interesante si importante. Trebuie sa fie atenti cum baga cornitele la inaintare, in asa fel incat sa nu-i raneasca pe altii. Trebuie sa fie atenti ce si cum comunica, cum se expun sau se supraexpun intr-o luna februarie, trebuie sa fie foarte centrati pe chestiunile de siguranta, pamantene, relatia de familie, relatiile din afara casei, de business, pentru ca Mercur te provoaca pe zona carierei, pe zona businessului, sa iei anumite decizii care pot sa fie pe termen scurt sau pot sa aiba grad de risc foarte mare. Si, atunci, Capricornul trebuie sa se focuseze mai mult, in asa fel incat perioada sa nu-i distraga atentia de la misiunea cu care au venit pe pamant, de la misiunea lor karmica.

Varsator
Pentru Varsatori, februarie va fi reanalizare, pentru ca Soarele in Varsator vine cu un plus de energie pozitiva, constructiva. Daca in ultimii 2-3 ani si-au atins anumite obiective, daca nu si le-au atins, se intreaba de ce nu si le-au atins? Ei pot sa zica ca sunt multumiti in plan sentimental, dar astrograma ascunde altceva si secretele astea ii ajuta, pentru ca ei banuiesc ca ceva nu e ok, dar nu-si dau seama. Pe de o parte, pentru ca poti sa-ti intelegi mai bine parteneru, deci nu e de rau, pe de alta parte si ascunde in asa fel incat in timp ar putea sa-ti cauzeze tie niste probleme pe care tu doar le banuiesti. Nu-ti dai seama ca ele sa pot materializa in timp. Deci sunt aspecte complexe, extrem de complicate pentru multi, pentru ca ele trebuie descifrate.

Pesti
Nativii Pesti se vor simti in luna februarie destul de provocati. Deci e o luna cu provocari, este un destin la rascruce. La unii chiar au izbucnit deja si ma refer la zona familiei, la altii pe zona profesionala, cariera, business, strainatate. La fel, e o luna in care Pestii se vor gandi dinainte daca tot ce simt ei ca trairi, ca evolutie spirituala, sunt pe calea corecta, evolutia spirituala insemnand foarte mult pentru nativi Pesti. Ei trebuie sa se inteleaga in profunzime de ce au anumite vise premonitorii, unele pot fi cu semnale din vietile lor anterioare.

Distribuie pe: