Boala glandei tiroide afecteaza aproximativ 200 de milioane de persoane din intreaga lume, dupa cum informeaza Fundatiei pentru Boala Tiroidei din Canada.

Exista diferite tratamente si medicamente pentru tiroida, boala care daca nu este tratata poate duce la probleme serioase de sanatate la nivelul organismului. Din acest motiv, ne bucuram sa iti prezentam o noua descoperire in ceea ce priveste tratarea glandei tiroide.

Igor Knjazkin, un cunoscut medic din St. Petersburg, Rusia afirma ca a descoperit remediul pentru afectiunea glandei tiroide. Acesta consta intr-un singur ingredient, mai precis ceapa rosie.

Ceapa rosie poate fi benefica oricarui organism uman. Ea are importante proprietati antibacteriale, antifungice, antiinflamatorii si impotriva cancerului. In plus, este bogata in vitamine si minerale, inclusiv in tiamina, folat, magneziu, calciu si vitaminele C, K si B6.

Aceasta curata si da finete pielii, distruge bacteriile si germenii si contine acid fosforic care e foarte benefic. Conform recentei descoperiri, putem adauga ca este extrem de folositoare cand vine vorba de tratarea afectiunilor tiroidei.

Urmatorul remediu natural va accelera functionarea glandei tiroide, in mod uimitor.

Acest tratament trebuie urmat inainte de culcare. Taie pe jumatate o ceapa rosie si maseaza-ti gatul usor, cu miscari circulare. Concentreaza-te asupra zonei glandei tiroide.

Nu te spala pe gat imediat dupa tratament si lasa compusii emisi de ceapa sa actioneze peste noapte. Sucul din ceapa rosie va stimula functionarea glandei tiroide.

Dupa cum poti observa, tratamentul este foarte simplu. Cu toate acestea, daca il incerci, vei observa cat de eficient este. Incearca acest tratament si experimenteaza rezultatele uimitoare pe propria-ti piele.

Distribuie pe: