Numerologul Mihai Voropchievici a spus la Antena 3, care sunt cele 7 linii din palma care iti ghideaza viata.

„Chiromantia a aparut in India. La noi in tara a ajuns prin indieni. Chiromantia este cititul in palma. Stabilim de la bun inceput care este mana directoare. Ori stanga sau dreapta.

Niciodata mana directoare nu se va asemana cu cea mai putin conducatoare. Sunt diferite. Cele 7 linii de baza: Linia vietii, linia capului, linia inimii, linia destinului si de aici poate aparea o linie marcanta. Ele reprezinta persoana respectiva. Mai este si culoarea manii sau forma ei.

Linia vietii porneste de sub degetul aratator. Tinde sa se termine spre incheietura palmei. Poate sa aiba, in functie de individ, lungimi diferite si grosimi diferite. Daca este groasa si conturata esti plin de zel si ai un spirit rezistent.

Sunt si lini putin conturate. Linia slaba este persoana care este mai putin rezistenta la stres. Se poate confrunta si cu probleme de sanatate. Sunt multe palme in care linia vietii se uneste cu linia capului. Aici, vei simti lipsa de incredere si negativitate. Capul este cel care te dirijeaza. Sunt lini care nu se uneste cu linia capului. Acestia sunt liberi. Sunt ei cu ei si sunt bine.

Linia destinului poti sa o ai sau nu. Ea strabate palma in doua. Poate sa fie putin deplasata. Sunt lucruri care sunt batute in cuie. Daca este ingrosata, viata ta se va dezvolta foarte mult. Tot ce iti doresti se va indeplini si va fi cu reusita. Daca nu ai nicio linie sau e foarte subtire. Vei fi o fire independenta. Faci ce vrei tu. Esti liber cugetator.

De multe ori, poate fi combinata. Daca este discontinua, in calea destinului exista o posibilitate de a lua alta cale in viata ta. Sunt variante pentru fiecare individ. Fiecare suntem unicati. Atunci cand apare in paralel, sa urmarim spre ce deget se indreapta.

Linia inimii incepe din partea de jos a degetului mic. Se indreapta spre aratator. Arata tendinta de a iubi si de oferi afectiune. Inseamna ca este in raport cu perioada in care esti indragostit, dar ea este prezenta toata viata. Cu cat este mai scurta denota raceala.

Linia capului este cea care imparte palma in doua. Este cea care arata forta de gandire. Este o cronologie care vine in combinatie cu linia vietii. Capul dirijeaza viata omului. Daca se suprapune cu linia vietii cu atat promiti sa fii mai in nesiguranta. Daca linia se extinde pana la inelar, se tinde spre dependenta de cineva. Arata cat de inteligent esti.

Linia banilor apare sub degetul inerar. Poate fi lunga sau sa fie marcata cu cateva linii. Nicio linie, banii nu sunt o prioritate. Nu esti om materialist. Daca e la baza degetului inelar te vei bucura de o mostenire.

Linia casatoriei este sub degetul mic. Se mai poate verifica si la degetul aratator. Se vede ca o cruce sau o steluta”, a spus numerologul Mihai Voropchievici pentru sursa citata mai sus.

Distribuie pe: