Horoscop pana pe 12 februarie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare. Sa vedem ce spune maestrul RUNELOR.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU-Berbec

Berbecul are cartea rau, 17, negativa – posibil un abandon, o tradare, cineva care i-a promis marea cu sarea se face ca nu-l mai cunoaste, nu-l mai ajuta. Pentru moment sunteti in situatia sa nu mai va faceti iluzii ca tot ce zboara se mananca. Asa ca depasiti si starea aceasta, dar putin mai greu. Va simtiti destul de blocati, dar Dumnezeu este alaturi de voi si va ajuta sa depasiti aceste momente.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- pentru Taur

In schimb, Taurul are Semilunele, 10 – o saptamana in care trebuie sa faceti o alegere, dar sunteti bantuiti de ezitare, de indoiala, de dualitate, de neliniste. Sunteti in rivalitate cu toata lumea, cu toti din jurul vostru, asa ca sfatul este sa reflectati inainte de a actiona.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- Gemeni

Gemenii au Soare, carte excelenta – fericire, reusita, afirmare, se recunosc meritele. Clarificati in mod fericit o problema care va dadea batai de cap, dati dovada de mare vitalitate si aveti succes in tot ceea ce faceti. Cei care sunt fara parteneriat au o sansa in dragoste, o intalnire sentimentala cat de curand, chiar la inceputul saptamanii.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- Rac

Racii au Cosmosul, carte excelenta. Daca ati avut o saptamana anterioara cand va plangeati de mila, acum este momentul sa intreprindeti tot ce vreti, pentru ca veti reusi, iar reusita va fi exceptionala. O situatie care voua v-a creat destul de multe neplaceri are un deznodamant fericit, asa ca cedati la treaba si nu mai asteptati, ca nu face nimeni treaba in locul vostru.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- Leu

Leul are o carte neutra, patratul, 4 – simbolizeaza inceputul unei noi actiuni, posibil o oferta profesionala, un nou loc de munca. Aceasta schimbare este cu realizare materiala.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- Fecioara
Fecioara are carte neutra, o saptamana in care esti predispusa la dispute. Esti furioasa, orgoliul iti este ranit, esti un car de nervi, te-a bulversat o situatie in care aveai senzatia ca tu esti vioara intai si, de aici, pentru cei care au un parteneriat, se poate intampla o ruptura violenta.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- Balanta

Balanta are negru, carte dificila – sfarsitul unei situatii, sfarsitul unei esec. Sunt situatii care pot fi schimbate cu conditia, asa spune cartea sase, de a accepta schimbarea in profunzime, ca sa primiti un suflu nou, o renastere si sa scapati de angoasa.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- Scorpion

Scorpionul are 19 de rosu, carte mai degraba pozitiva – aveti energia bine canalizata, forta voastra activa domina. Dominati si voi situatia, sunteti plini de dinamism, combativitate si toate aceste lucruri nu fac decat sa va aduca reusita. E o saptamana in care forta voastra de atractie fizica si magnetica e la cote alarmante, cat se poate de sus.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU-Sagetator

Pentru Sagetator, zbor, elan – schimbari si de sentimente altruiste si pozitive, o multime de influxuri benefice. Schimbarile sunt rentabile. Asteptati sa vina cineva dintr-o calatorie, refaceti o vizita. Relatiile amicale sunt pe primul plan, dar toate acestea cu conditia ca sa iasa bine si castig de partea voastra inseamna ca trebuie sa fiti voi primii care actionati, sa faceti primul pas.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- Capricorn

Capricornul se gandeste la demararea unei actiuni, gandul lui e la munca. Un fapt nou pentru cei care sunt intr-o relatie cu disensiuni va relansa relatia, dar renuntati la pasivitate. Aveti sansa unui nou inceput, aveti energia combativa, va puteti lansa si veti cunoaste un tanar sau o tanara conform dorintelor voastre – pentru cei fara obligatii.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- Varsator

Pentru Varsator un rosu – carte mai degraba pozitiva, simbolizand o energie bine canalizata de care voi dati dovada. Aveti forta activa, puteti domina situatia, sunteti plin de dinamism, combativitate, iar toate raporturile voastre, si pasionale si de munca, conduc la reusita. Forta voastra de atractie fizica si magnetica e irezistibila.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- Pesti

Pestii au Steaua drept carte – simbolizeaza inceputul unei noi actiuni pe care voi v-o doriti. O activitate profesionala reusita va aduce o realizare materiala pozitiva. Banii sa fie cu voi, ca nu au fost

Distribuie pe: