Remediu popular pentru durerile de picioare, datorită căruia vei dormi treaz toată noaptea

Îmi doresc foarte mult să vă împărtășesc rețeta acestui remediu pentru picioare, preparat din mijloace accesibile.

Acum câțiva ani, nu puteam dormi noaptea din cauza durerilor de picioare. Ca urmare a nopților nedormite pe care le-am petrecut, am devenit iritabil tot timpul. Dar picioarele sunt suportul nostru în viață și trebuie să avem grijă de ele. În sfârșit, am găsit un leac pentru mine.

Turnați 2-3 litri de apă caldă într-un lighean sau găleată, dizolvați săpunul de casă, astfel încât apa să devină albă ca laptele. Adăugați o mână de bicarbonat de sodiu și sare de mare, amestecați până se dizolvă, adăugați cât de multă apă fierbinte puteți tolera, mai amestecați o dată, adăugați 10 picături de iod.

Înmuiați-vă picioarele în această soluție până la glezne timp de 15 minute – nici un minut în plus, altfel va apărea efectul opus! În acest timp, soluția aspiră toată durerea din picioare.

Ștergeți-vă picioarele cu un prosop, ungeți-le cu cremă sau unguent (se poate folosi ulei de măsline), masați-vă picioarele, puneți-vă șosete de lână și mergeți la culcare.

Am folosit soluția de 3 ori, de fiecare dată încălzind-o la o temperatură tolerabilă și adăugând încă 10 picături de iod, ținându-mi picioarele timp de 15 minute. Apoi am pregătit o nouă soluție. Efectuați 10-12 proceduri (zilnic).

Oricine are probleme cu venele (varice și tromboflebită), este important să știe că dacă doriți să utilizați acest remediu popular pentru durere, nu faceți soluția fierbinte, ci caldă.

Distribuie pe: