Știm cu toții ce proprietăți miraculoase are sucul de lămâie asupra organismului. Pe lângă faptul că e plin de vitamina C și ține la distanță răcelile, elimină toxinele din organism, combate pietrele la rinichi și ”topește” colăceii de pe burtă.

Congelați-le!

Însă, ca să beneficiezi de toate proaprietățile lămâii, ar trebui s-o consumi în întregime, inclusiv coaja. Cea mai simplă modalitate de a folosi lămâia cu coajă, pulpă și suc și chiar sâmburi este să o congelezi.

Un nou studiu a arătat, pentru prima dată, cum limonoizii, compuși naturali prezenți în lămâi și în alte citrice, suprimă dezvoltarea celulelor canceroase.

Cauta lamai bio, spala-le si pastreaza-le la congelator intregi sau taiate in sferturi. Odata inghetata, luati o razatoare si radeti din ea (pe razatoarea fina) peste preparatele alimentare: salate, ciorbe, supe, cereale, sosuri pentru paste, orez, prajituri si peste orice preparat vrei.

Noile cercetări dau citricelor o altă importanţă în raport cu prevenirea cancerului de sân. Fructul trebuie folosit în întregime, nu pentru gust, ci pentru proprietăţile ce ajută vindecarea.

Coaja lămâiei conţine de 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul în sine de la acelaşi fruct. Coaja ajută la eliminarea toxinelor din corp.

A fost demonstrat că lămâia are o eficienţă sporită şi reduce celulele canceroase prezente în organism. Medicii estimează că această metodă este de 10.000 de ori mai eficientă decât chimioterapia clasică. Efectul este mai intens atunci când acestui remediu i se adaugă bicarbonat de sodiu.

Lămâile băgate la congelator fac mai multe minuni decât te-ai fi aşteptat! Proprietăţile li se schimbă şi au un efect de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.

Tot ce trebuie să faci:

Speli lămâile cât poţi de bine, le pui la congelator, apoi dă-le pe răzătoare sau toacă-le mărunt fără să îndepărtezi coaja.

Pune lămâia congelată cât mai des în alimentaţie, peste salate, îngheţată, supe, cereale, tăiţei şi sosuri de spaghete.

Lămâile trateaza chisturile, tumorile şi paraziţilor interni, reglează tensiunea arterială, ajută vindecarea depresiei, combate stresul şi tulburările nervoase.

Mai bine de 20 de teste efectuate în laborator, realizate încă din 1970, confirmă eficienţa lămâilor congelate in combatere a cancerului si a bolilor inflamatorii.

Alte avantaje ale lamaii inghetate:

Cel mai probabil, asociezi lamaia cu vitamina C din suc, insa trebuie sa stii ca in coaja sunt de 5-10 ori mai multe vitamine. Cu metoda congelarii noua metoda, puteti beneficia de toti nutrientii continuti in acest fruct.

Lamaia scade tensiunea arteriala, este antidepresiva, combate stresul si tulburarile nervoase.

Samburii din lamaie actioneaza eficient asupra unui larg spectru de infectii:  fungi, microbi si tot felul de paraziti. Esenta de lamaie neutralizeaza bacilul lui E
berth (care provoaca febra tifoida) in 5 minute, stafilococul auriu in 5 minute, bacilul lui Laeffler (difteria) in 20 de minute.

Vaporii esentei de lamaie stopeaza inmultirea bacilului tuberculozei si a streptococului hemolitic in cateva ore.

Distribuie pe: