Ingrediente:

3 oua, 200 gr zahar, 220 gr smantana, 1 lingurita praf de copt, 220 gr faina, 40 gr unt, 2-3 linguri cacao, 1 lingurita zahar vanilinat.

Mod de preparare:

1. Mixeaza ouale cu zaharul.

2. Cand se formeaza o spuma alba, adauga smantana, mixeaza, apoi adauga faina cernuta, vanilia, praful de copt si untul topit. Omogenizeaza.

3. Imparte compozitia in doua.

4. Amesteca o parte din compozitie cu cacaua.

5. Unge cu ulei partile laterale ale unei tavi si tapeteaza partea de jos cu hartie de copt.

6. Toarna 2-3 linguri de aluat alb in tava, apoi 2-3 linguri din aluatul cu
cacao si tot asa pana la final.

7. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 30-40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Distribuie pe: