Acizii grasi Omega 3 sunt campioni la prevenirea bolilor, iar daca suferi de afectiuni cardiovasculare, depresii, alergii sau inflamatii ale articulatiilor, consuma de Omega 3 iti amelioreaza considerabil starea. Chiar daca esti sanatos, tot ar fi bine sa incluzi in dieta alimentele cu Omega 3, pentru a preveni unele boli.

Suplimentele cu ulei de peste ofera acei acizi grasi esentiali care le lipsesc in special oamenilor cu o alimentatie defectuoasa.

Acizii grasi cu Omega 3 sunt esentiali intr-o alimentatie sanatoasa. Uleiul de peste este printre singurele surse de acizi grasi de tip Omega 3, aceasta substanta este cruciala in functionarea fiecarei celule din organism.

Consumul zilnic de ulei de peste nu este foarte placut pentru unele persoane. In afara de asta, peste proaspat nu se poate gasi chiar peste tot si multor persoane le este frica sa consume prea multa carne de acest gen din cauza poluarii cu mercur a pestilor din ocean.

Totusi, suplimentele cu ulei de peste sunt o metoda convenabila si usoara de a profita de toate beneficiile acizilor grasi Omega 3.

In trecut, acizii grasi Omega 3 se gaseau in alimente in cantitati mai mari. Totusi, din cauza metodelor moderne de procesare a alimentelor, in special in America, organismul este privat de Omega 3, substanta esentiala in buna functionare a corpului. Fara Omega 3 cu siguranta VEI avea problem de sanatate, chiar daca iti dai seama sau nu (poate nici nu iti dai seama ce diferenta apare in momentul in care suplimentezi cantitatea de Omega 3 consumata).

Uleiul de peste provine de la pestii de adancime, pestii din ape reci si acesta contine acizi grasi esentiali de tip Omega 3.

Omega 3 este esential pentru mentinerea unui creier sanatos si a unui sistem nervos santos. De asemenea uleiul de peste are o contributie importanta in sanatatea inimii si a incheieturilor, in plus sustine activitatea cerebrala, a nervilor si vederea.

E posibil sa fi auzit pana acum despre aceste suplimente, dar sunt ele bune pentru sanatate in general si iti pot fi de folos daca iti doresti sa slabesti? Asa ca ar fi mai bine sa treci in revista beneficiile Omega 3 asupra sanatatii tale.

Suplimentele cu Omega 3:

1. Previn dezvoltarea si inmultirea celulelor grase.
2. Scad nivelul de trigliceride in organism (acestea sporesc riscul bolilor cardiovasculare).

3. Reduc presiunea sanguina.
4. Minimizeaza blocarea arterelor.
5. Stabilizeaza bataile inimii.

6. Sunt esentiale pentru buna functionare si dezvoltare a creierului.
7. Reduce productia de interlukina-1 beta, iar rezultatul e faptul ca se diminueaza rigiditarea si durerea de articulatii legate de artrita reumatoida.

8. Reduce inflamatiile care pot cauza dureri.
9. Blocheaza depunerea grasimii chiar inainte de inceperea acestui proces.
10. Risc mai mic de aparitie a cancerului.

11. Forteaza arderea rapida a nutrientilor, lucru extreme de important daca dorim sa scapam de grasimea in exces pentru a avea o greutate normala.
12. Reduce poftele si depresia, procese strans legate de nivelul de serotonina din organism.

Distribuie pe: