Determinați întotdeauna vârsta plus sau minus 1-2 ani. Odată ce eram în vizită și era o femeie, toată lumea credea că are 35 de ani, dar din conversație și-au dat seama că ne-am înșelat. Au întrebat câți ani are, s-a dovedit a avea 46 de ani !!! Am stat cu ochii pe ea toată seara, căutând semne de vârstă și NIMIC! Piele netedă, uniformă, fără riduri, oval perfect.

Acum 6 ani a descoperit o rețetă uimitoare pentru întinerire. După ce am început să o folosesc, vederea mi s-a îmbunătățit de la -3 la -1, pielea a devenit netedă pe tot corpul, iar părul a devenit mai rezistent. Și ce este cel mai surprinzător: părul cenușiu care începuse să străpungă dispăruse!

Compoziția acestui amestec minunat este după cum urmează: – miere – 1 kg, – lămâi – 4 bucăți, – usturoi – 3 capete, – ulei de in – 200 ml.

Se toacă usturoiul și lămâile curățate (2 curățate și 2 cu coajă) într-o mașină de tocat carne sau blender, se adaugă miere și ulei, se amestecă totul și se transferă într-un borcan de sticlă.

Depozitați produsul la frigider și luați 1 lingură de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de mese. Mirosul de usturoi în gură timp va fi de aproximativ zece minute, iar apoi mirosul dispare, astfel încât să puteți lua în siguranță amestecul dimineața.

Am găsit alte proporții ale acestui amestec în diferite surse, dar cred că, în orice caz, această rețetă va aduce beneficii mari corpului tău. – ulei de semințe de in 0,5 litri, – 200 ml de miere – trei lămâi (frecați pe răzătoare, una cu coajă) – 1 cap de usturoi. – 15 lămâi,

Trec 200 de grame de usturoi printr-o mașină de tocat carne, – 0,35 litri de ulei de in (după cum doriți, puteți face mai mult) – 700 de grame de miere. Toată lumea știe despre proprietățile benefice ale mierii, lămâii și usturoiului, dar cel mai probabil nu au auzit despre unicitatea uleiului din semințe de in, deci un pic mai multe detalii despre el.

Proprietățile uimitoare ale uleiului de semințe de in: Uleiul de semințe de in este un produs presat la rece din semințe de in. Beneficiile uleiului de in și proprietățile sale de vindecare sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. În Rusia, era un produs alimentar de neînlocuit.

Proprietățile unice ale uleiului de in se află în compoziția sa, cu care aproape niciun alt ulei nu poate fi comparat. Uleiul de in este foarte bogat în diverse vitamine, în principal din grupa B.

De asemenea, conține o cantitate mare de substanțe necesare organismului: zinc, proteine, lecitină, magneziu, potasiu, vitaminele A, B, F și E, precum și acizii Omega-3 și Omega-6. Mai mult, Omega-3, atât de necesar pentru funcționarea normală a corpului.

Tot în medicină, se recomandă administrarea de ulei de semințe de in pentru pacienții postoperatori și debilitați în perioada de reabilitare. Utilizarea regulată a uleiului din semințe de in este recomandată și copiilor pentru o dezvoltare completă și sănătoasă a corpului. Rolul uleiului de semințe de in ca produs de sănătate util în viața oricărei femei este foarte important.

Acest ulei trebuie inclus în dieta femeilor însărcinate, deoarece componentele sale au un efect pozitiv asupra dezvoltării corecte a creierului copilului nenăscut, facilitează cursul sarcinii și al nașterii. Utilizarea zilnică a uleiului de semințe de in normalizează hormonii, ameliorează sindromul premenstrual și îmbunătățește bunăstarea femeilor în menopauză.

Uleiul de in are un efect benefic asupra pielii, favorizează vindecarea rănilor, zgârieturilor, crăpăturilor pielii, elimină iritațiile și tratează unele boli ale pielii. Uleiul de in îmbunătățește starea pielii și structura părului.

Uleiul de in a găsit, de asemenea, o aplicare largă în tratamentul complex și prevenirea bolilor plămânilor și bronhiilor, a bolilor sistemului nervos, a bolilor rinichilor și a vezicii urinare, a bolilor glandei tiroide, în tratamentul tulburărilor de potență la bărbați.

Nutriționiștii au ajuns la concluzia că o persoană poate pierde în greutate eficient scăpând de excesul de greutate, cu condiția ca grăsimile animale consumate să fie parțial înlocuite cu ulei de semințe de in comestibil ușor digerabil.

Pentru pierderea în greutate: consumați 20 ml ulei de semințe de in. În acest caz, uleiul de semințe de in contribuie la scăderea poftei de mâncare, stimulează centrul sațietății, ceea ce face mai ușoară urmarea unei diete. Îmbunătățește mișcarea alimentelor și reduce coeficientul absorbției sale prin mucoasa intestinală.

Distribuie pe: