Iata ce trebuie sa retii – intr-adevar, celulele canceroase adora zaharul, dar in cazul combinarii mierii cu bicarbonat, acest lucru reprezinta de fapt un mare avantaj!

Atunci cand celulele canceroase „flamande” se reped asupra zaharului (aceste celule consuma de pana la 15 ori mai multa glucoza decat celulele normale), pica de fapt intr-o capcana letala, deoarece odata cu zaharul absorb si bicarbonatul. Practic, in acest caz mierea actioneaza precum un „cal troian”.

Alcalinitatea mare a bicarbonatului de sodiu fie distruge, fie inactiveaza celulele canceroase, in cazul din urma celulele bolnave redevenind celule normale, indiferent ca sunt functionale sau nu, afirma doctorul dar, de cele mai multe ori, modificarea brusca de pH din nucleul celulelor de cancer determina dezintegrarea acestora prin admisia unei cantitati mari de oxigen.

Iata cum poti prepara acest leac, care pe cat de simplu, pe atat de eficient va fi: tot ce trebuie sa faci este sa amesteci bicarbonat de sodiu cu miere in raport de 1:3, respectiv cate o lingurita de bicarbonat la fiecare lingura de miere.

Mod de administrare:

Cel mai indicat este sa consumi cate 1 lingurita de amestec de cel mult trei ori pe zi timp de 1-2 luni. Nu se recomanda administrarea la scurt timp inainte sau dupa mese.

Pe durata curei, este bine sa tii si un regim alimentar fara carne, zahar sau produse din faina alba.

Distribuie pe: