Pentru ca pielea să fie frumoasă, are nevoie de îngrijire constantă și temeinică. Preparatele cosmetice moderne oferă o astfel de oportunitate, dar nu uitați de mijloacele disponibile.

Pentru a pregăti o  mască de față cu bicarbonat de sodiu, măcinați 3 bucăți mici de banană într-un recipient mic. Adăugați o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu.

Dacă faceți o mască pentru tenul uscat, reduceți cantitatea de bicarbonat de sodiu la o treime sau chiar un sfert de lingură.

Se amestecă bine ingredientele pentru a obține o masă omogenă.

Aplicați masca pe față și lăsați-o să acționeze 10 minute dacă aveți pielea normală până la grasă sau 5 minute dacă este uscată.

Nu aplicați pe pielea din jurul ochilor.

În prealabil, masca trebuie aplicată pe o mică zonă a pielii mâinilor pentru a afla dacă sunteți alergici.

După cum am spus, bicarbonatul de sodiu este o componentă destul de agresivă, așa că, pentru prima dată, urmează simțurile tale.

Dacă nu vă simțiți confortabil, de exemplu, ustură prea mult sau arde pielea, atunci este mai bine să vă spălați imediat masca. Șansele sunt ca să nu ți se potrivească.

Masca se spală cu apă caldă simplă. După aplicare, folosiți o cremă hidratantă pentru a preveni uscarea.

Trebuie să aplicați masca, de preferință nu mai mult de o dată la 10 zile. Chiar mai rar pentru pielea uscată.

După prima aplicare, veți vedea cum pielea se va lumina și va căpăta un ton sănătos.  Bicarbonatul de sodiu va curăța bine, iar banana va hidrata.

Această abordare va ajuta chiar la îndepărtarea ridurilor fine și la netezirea pielii. Datorită acțiunii complexe, veți arăta perfect!

Distribuie pe: