Vrei să-ți tonifiezi coapsele? Pierderea în greutate este grea, iar pierderea grăsimii din zona coapselor este și mai grea.

Femeile au tendința de a stoca mai multă grăsime pe coapse decât în ​​alte părți ale corpului. Acest lucru poate face să fie dificil să arăți suplă și să te simți încrezătoare în pantaloni scurți sau fuste. Dar nu-ți face griji!

Astăzi vă voi împărtăși câteva lucruri pe care le puteți face și care vă vor ajuta să eliminați grăsimea din zona coapselor.

8 Moduri simple de a pierde grăsimea din zona coapselor

1. Începe-ți ziua cu apă caldă de lămâie

A bea apă caldă cu lămâie dimineața nu este doar răcoritoare, dar este și o modalitate excelentă de a-ți porni metabolismul și de a te ajuta să pierzi grăsimea din zona coapselor.

Primul sfat este simplu:

Bea o cană de apă caldă amestecată cu puțin suc de lămâie proaspăt stors în fiecare zi, de îndată ce te trezești.

De ce funcționează asta?

Apa caldă ajută la stimularea metabolismului timp de aproximativ o oră după ce ai băut-o, în timp ce sucul de lămâie conține niște nutrienți care ajută la eliminarea excesului de lichid din organism.

Grăsimea din zona coapselor va dispărea dacă ești consecvent și bei doza zilnică de apă cu lămâie!

2. Nu sări peste micul dejun

Consumul unui mic dejun sănătos în fiecare zi este o parte importantă a pierderii în greutate.

Când te trezești dimineața, corpul tău nu a mai mâncat timp de opt până la zece ore – îi este foarte foame!

Dar dacă sări peste micul dejun sau mănânci ceva nesănătos, acest lucru va duce la încetinirea metabolismului tău, în timp ce stomacul tău începe să digere orice ai mâncat.

Este mult mai bine să ai un mic dejun sănătos care să-ți ofere energie pentru antrenamentul de dimineață și să-ți pregătească corpul să ardă calorii toată ziua.

3. Renunță la carbohidrații în exces

Consumul de carbohidrați este principala cauză a creșterii în greutate a coapselor, așa că eliminarea acestora vă poate ajuta să pierdeți grăsimea din zona coapsei.

Dacă doriți să vă slăbiți picioarele și să vă întăriți mușchii, asigurați-vă că urmăriți câți carbohidrați cu amidon consumați în fiecare zi – cum ar fi pâine, cartofi, paste, cereale etc.

Carbohidrații cu amidon se vor transforma rapid în zahăr odată ce intră în corp și vă vor îngreuna procesul de pierdere a grăsimii.

Așa că alegeți carbohidrați fără amidon, cum ar fi fructele și legumele proaspete.

Sunt pline de vitamine care stimulează energia pe tot parcursul zilei!

4. Oferă-ți un antrenament pentru picioare acasă

Dacă ești prea ocupat să ajungi la sală în fiecare zi, e perfect!

Puteți pierde în continuare grăsimea de pe coapse acasă, schimbând câteva dintre activitățile zilnice cu aceste exerciții simple pentru picioare.

De exemplu, în loc să te uiți la televizor în seara asta, fă niște genuflexiuni în timp ce aștepți să înceapă emisiunea!

Cheia este să continuați să schimbați lucrurile, astfel încât corpul să nu aibă timp să se adapteze – acest lucru vă va ajuta să vă creșteți consumul de calorii pe tot parcursul zilei!

5. Bea mai multă apă

Setea îți face poftă de alimente sărate – ceea ce înseamnă că, dacă nu ești atent, vei lua multe kilograme!

Oamenii însetați iau adesea o pungă de chipsuri sau poftesc la sare atunci când chiar au nevoie să bea mai multă apă.

Data viitoare când veți avea pofta de ceva sărat, încercați să beți un pahar mare de apă caldă.

Dacă nu funcționează, încercați să mestecați niște frunze de mentă.

Studiile arată că oamenii care mestecă frunze de mentă tind să mănânce mai puțin decât cei care nu le mestecă.

6. Consumul de alimente sănătoase

Sunt sigur că ai mai auzit-o: să mănânci sănătos este o necesitate absolută dacă vrei să slăbești și să fii sănătos…

Dar ce înseamnă asta cu adevărat?

Ei bine, o modalitate excelentă de a începe este să te concentrezi pe alimentele întregi, mai degrabă decât pe cele procesate.

Asta pentru că alimentele bogate în nutrienți sunt digerate lent și sunt pline cu fibre, ceea ce înseamnă că acele calorii suplimentare nu sunt la fel de atrăgătoare.

Așa că, în loc să întindeți mâna după o bomboană sau o felie de tort, atunci când aveți chef să luați o gustare…Gândiți-vă să încercați în schimb o mână de nuci sau o bucată de fruct!

Și dacă aveți poftă de ceva mai consistent, încercați să alegeți alternative sănătoase la mâncărurile preferate – paste integrale în loc de paste albe, iaurt grecesc în loc de înghețată – toate au un gust grozav!

7. Dormi mai mult

Lipsa somnului este o cauză majoră din spatele stresului, care poate duce la creșterea în greutate – mai ales în jurul coapselor!

Așadar, s-ar putea să vă întrebați cum mă face lipsa somnului să mă îngraș? Răspunsul este destul de simplu: stres = mai puțin somn + mai multe pofte de mâncare nesănătoasă.

Când se întâmplă acest lucru, este mult mai ușor să faci alegeri nesănătoase de alimentație care duc la kilograme în plus.

Dar când dormi suficient în fiecare noapte, îți pui corpul într-o stare mai bună pentru a ține aceste pofte sub control și pentru a face alegeri mai inteligente.

8. Începeți să faceți mai mult exerciții!

Niciun articol despre pierderea grăsimii din zona coapselor nu ar fi complet fără a menționa exercițiile fizice!

Deși este posibil să slăbiți fără a fi activ, îți va fi mult mai ușor să o faci dacă adaugi ceva activitate fizică în ziua ta.

 

Distribuie pe: