Apa cu seminte de floarea soarelui desfunda vasele de sange, curata colonul si hranesc creierul si alte beneficii.

Daca folosesti cantitatea potrivita, poti cu ajutorul lor sa reduce cantitatea de colesterol din sange.

In plus intaresc sistemul imunitar si previn anumite forme de cancer.

Datorita tuturor elementelor pe care le gasim in semintele de floarea soarelui putem sa beneficiem de un sistem muscular sanatos si puternic.

De asemenea, daca suferi din cauza inflamatiilor, poti sa scapi de ele tot cu ajutorul semintelor din floarea soarelui.

Ca sa pregatesti acest amestec din apa si din seminte de floarea soarelui ai nevoie de o cana mai mica de seminte crude si de jumatate de litru de apa.

Fierbe apa si toarn-o peste seminte. Lasa amestecul sa stea aproximativ 2 ore la infuzat. In tot acest timp tine vasul cu seminte acoperit cu un capac.

Dupa cele 2 ore filtreaza lichidul si pune-l intr-o sticla de culoare inchisa.

Ca sa te bucuri de toate efectele pozitive ale acestui ceai, pentru ca este un ceai, de fapt, bea in fiecare dimineata, pe stomacul gol, cate o cana din compozitia cu seminte de floarea soarelui.

Poti sa consumi acest lichid si daca ai probleme cu circulatia sangelui, daca te simti mereu obosit, daca ai membrele reci sau daca suferi din cauza sindromului membrelor nelinistite.

Semintele de floarea soarelui mai sunt potrivite si pentru tratarea osteoporozei. Acestea mai contin si foarte mult calciu, dar si magneziu, fosfor.

Datorita acestei combinatii de minerale sistemul tau osos va fi unul puternic. Vitamina E, de pe alta parte, va ameliora durerile pe care le vei simti la nivelul articulatiilor.

Distribuie pe: