Potrivit credinței populare, se spune că persoanele care nu s-au căsătorit sau întâmpină dificultăți mari pentru a-și întemeia o familie au cununiile legate.

Iată mai jos cum vă dați seama dacă vă confruntați cu o asemenea problemă!

„Unii iau semne de la tineri, le pun semne, aruncă cu apă de la vrăjitori în faţa lor, alţii lucrează cu semne de la morţi”

Porivit părintelui Ilarion Argatu, cunoscut ca unul dintre cei mai mari exorciști pe care i-a avut România:

„Legarea cununiei o fac vrăjitorii, fermecătorii şi oamenii cei răi. Unii din invidie, alţii din răzbunare, iar alţii fără motiv, pur şi simplu din plăcerea de a face rău, aleargă la lucrul cel necurat şi mănâncă norocul şi soarta cea bună a tinerilor”.

Tot sfântul părinte ne spune și cum lucrează vrăjitorii pentru a lega cununiile:

„Unii iau semne de la tineri, le pun semne, aruncă cu apă de la vrăjitori în faţa lor, alţii lucrează cu semne de la morţi: cu piedica de la mort, capete de lumânări culese de pe morminte, cu ţărână de pe morminte, cu apa cu care a fost spălat mortul, cu semne luate de la mort şi zic – când se va scula mortul acesta atunci să se căsătorească cutare”.

Semne care arată că aveți probleme și nu vă puteți întemeia o familie

Dacă o tânără care este cerută în căsătorie, este cuprinsă, fără motiv, de o stare de plâns, a mărturisit părintele Argatu, înseamnă că are cununiile legate. Aceeași problemă o au și cei care, atunci când participă la vreo cununie religioasă leșină în biserică.

Vi s-a întâmplat să vă doriți să fiți cerută în căsătorie de partener iar atunci când acesta, în sfârșit, a făcut-o, să nu-l mai vreți? Este tot un semn că un vrăjitor v-a legat cununiile. Nu în ultimul rând, dacă anii trec și nu vă faceți nici o relație care să ducă la căsătorie, înseamnă că cineva v-a pus gând rău.

Ce acatiste puteți citi pentru dezlegarea cununiilor

Când diavolul vă împiedică să vă întemeiați o familie, primul lucru care trebuie făcut este să mergeți la duhovnicul dumneavoastră și să mărturisiți păcatele începând cu vârsta de 7 ani.

Postiți cât puteți de mult și zilnic luați agheasmă, în fiecare dimineață, făcând totodată și 40 de metanii, în semn de supunere către Mântuitor.

În același timp se citesc Acatistul Sfântului Arhanghel Mihail, Acatistul Sfântului Nicolae, Acatistul Sfântului Mina, Acatistul Domnului Iisus Hristos. Când citiți acatistele, aprindeți 9 lumânări, care însemnă cele 9 cete cerești chemate în ajutor.

Distribuie pe: