Ceai grozav din doar două ingrediente! Are proprietăți de curățare și, prin urmare, se bea cel târziu cu o oră înainte de culcare.

Unul dintre ingrediente este pătrunjelul, care se găsește în aproape toate rețetele de slăbit. Eficacitatea sa se datorează concentrației mari de vitamine și minerale necesare menținerii sănătății și imunității puternice.

În plus, crește nivelul de energie, care este adesea redus prin diete restrictive sau sărace în calorii.

Pătrunjelul acționează ca un diuretic, astfel că va elimina eficient excesul de apă din organism și va da rezultate vizibile, dar nu este cazul când vine vorba de acumularea de grăsime.

Experiența a arătat că combinarea activității fizice cu o dietă reglementată este cea mai potrivită pentru o pierdere eficientă în greutate.

Prin urmare, pentru a spori efectul acestui ceai, se adaugă ghimbir, care accelerează semnificativ metabolismul și topirea grăsimilor.

Ingrediente necesare:

300 ml apa
2 linguri pline patrunjel tocat marunt
1 lingurita pudra de ghimbir

Mod de preparare:

Pune apa pe aragaz si cand da in clocot adauga patrunjelul. După 2-3 minute, stingeți aragazul, dar nu scoateți tigaia. Se lasă 10-15 minute, apoi se strecoară.

Adăugați o linguriță de pudră de ghimbir în ceai și amestecați. Ceaiul tău de slăbit este gata, bea-l încet, cu o oră înainte de culcare, în fiecare seară timp de două săptămâni. Apoi faceți o pauză de trei zile, apoi repetați.

Distribuie pe: