Dacă sunteți un iubitor de banane, atunci aceasta este o veste bună pentru dumneavoastră.

Știm cu toții că bananele sunt sănătoase, deoarece sunt o sursă excelentă de potasiu și alți nutrienți importanți. Insa, daca fructul in sine este moale si dulce, coaja este tare, fibroasa si usor amaruie, ceea ce o face mai putin apetisanta.

Dar ați știut că și coaja de banane este, de asemenea, bună pentru sănătatea dumneavoastră? Și da, cojile sunt, de asemenea, comestibile!

Utilizări surprinzătoare ale cojilor de banane

1: Curățarea coșurilor

Masați coaja pe față timp de cel puțin cinci minute. Faceți acest lucru în fiecare zi pentru a elimina coșurile, care ar trebui să aibă efect în termen de o săptămână. Faceți acest lucru o parte din rutina dvs., chiar și atunci când acnee este ameliorată.

2: Reducerea ridurilor

Cojile de banană vă pot hidrata pielea și acest lucru este excelent pentru reducerea ridurilor. Puteți adăuga un gălbenuș de ou după ce ați zdrobit coaja. Aplicați amestecul pe față și lăsați-l să stea acolo timp de cinci minute.

3: Albirea dinților

Frecați coaja de banana pe suprafața dinților timp de un minut. Faceți asta în fiecare zi pentru întreaga săptămână.

4: Îndepărtarea negilor

Frecați coaja de banana pe suprafața negului. Puteți, de asemenea, să o legați peste noapte peste el.

5: Tratament pentru psoriazis

Pur și simplu frecați coaja de banană pe zona în care pielea dvs. prezintă mâncărime și iritație. Coaja poate acționa ca un hidratant și vă poate ajuta cu mâncărimea.

6: Vindecă mușcăturile cauzate de insecte

Masați coaja pe mușcătură pentru a obține ameliorarea de care aveți nevoie pentru durere și mâncărime.

Distribuie pe: