Pe masura ce imbatranim corpul nostru prezinta semne de imbatranire si este ceva care este normal, cu toate acestea, exista multi oameni, in special femei, care cauta sa ascunda orice aspect al corpului sau imbatranirea faciala prin produse cosmetice, machiaj si chiar chirurgicale intervenții.

În timp ce machiajul și cremele sunt aliați excelenți pentru camuflarea ridurilor, pe termen lung acestea duc la deteriorarea sănătății pielii și la accelerarea îmbătrânirii, deoarece substanțele chimice afectează celulele pielii. Medicina naturala va poate oferi mai multe beneficii decat credeti, mai ales daca aplicati masti.

În cadrul medicinii naturale găsim multe rețete simple și ingrediente extrem de economice, foarte diferite de produsele industrializate, deoarece acestea sunt foarte costisitoare și nu toate au acces la ele.

Acum, dacă sunteți o persoană care are riduri pe gât și nu știți ce să faceți pentru a le elimina, vă recomandăm să faceți o mască de curcumă pe bază de casă. Un condiment foarte util pentru a încetini îmbătrânirea și a vindeca diferite boli.

Ingrediente:

3 linguri de zahăr
Chefir
O picătură de vanilie
2 linguri de turmeric
4 picături de ulei de lavandă
o lingura de ulei vegetal

Mod de preparare:

Găsiți un recipient de dimensiuni medii și amestecați toate ingredientele, cu excepția chefirului. Veți bate foarte bine, astfel încât fiecare să se unifice și să obțineți o substanță foarte omogenă, pastă.

Odată ce masca este gata, spălați-vă bine fața și gâtul cu apă caldă, apoi uscați-vă cu un prosop și aplicați remedia naturală pe față și pe gât făcând masaje circulante, astfel veți face proprietățile să intre în pielea dumneavoastră și să luptați împotriva ridurilor.

Lăsați să stea aproximativ o jumătate de oră. După epuizare, scoateți masca cu apă rece, uscați bine și continuați să aplicați kefirul. Aceasta din urmă este extrem de importantă, deoarece este responsabilă pentru hrănirea pielii, pentru ao face netedă și albă, deoarece turmericul tinde să vopsească pielea.

Lăsați kefirul să stea o jumătate de oră și să curețe zona, încercați să repetați acest tratament cel puțin 3 ori pe săptămână timp de una sau două luni înainte de a merge la culcare. Veți începe să observați rezultatele din prima zi, deoarece pielea va deveni mai strălucitoare, mai fină și puțin câte puțin, fără riduri.

Proprietățile turmericului: Turmeric are un continut ridicat de antioxidanti, care ajuta la eliminarea radicalilor liberi, acestea cauzeaza aparitia ridurilor, petelor, acneei si a altor imperfectiuni faciale, de asemenea, daca nu lupta la timp, devin celule canceroase, deci este cel mai bine pentru a începe să utilizați acest tratament cât mai curând posibil sau să consumați curcumă zilnic, fie în mese, fie în alte rețete medicinale.

Distribuie pe: