Fiecare femeie cheltuie o mulțime de bani pe aspectul ei, pe produsele cosmetice menite să le mențină senzația de bine. Există tot felul de produse cosmetice pe piață, comercializate ca produse care fac minuni pentru piele, păr și unghii.

Iată 10 utilizări pentru frumusețe și uz casnic ale bicarbonatului de sodiu pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască.

1. Albirea dinților. Textura abrazivă a bicarbonatului de sodiu îndepărtează efectiv petele de dinți și îi face să pară mai albi. Pur și simplu adăugați un pic de bicarbonat de sodiu pe periuța de dinți și umeziți periuța cu apă, așa cum ați proceda și cu o pastă de dinți normală.

2. Hidratarea pielii. Pentru a înmuia zonele dure ale pielii, cum ar fi pielea de pe coate, frecați cu bicarbonat de sodiu pe ele.

3. Reduce apariția vergeturilor. Se amestecă bicarbonat de sodiu cu puțină apă pentru a crea o pastă care exfoliază pielea, îndepărtează celulele moarte ale pielii și vă ajută să îndepărtați ușor vergeturile.

4. Scrub facial. Din nou, combinați bicarbonatul de sodiu cu apă pentru a crea o pastă pe care o puteți folosi ca o mască pentru a lupta împotriva acneei, fetelor, punctelor negre și a altor condiții ale pielii.

5. Deodorant natural. Pasta din bicarbonat de sodiu si apă, aplicată sub braț este o modalitate foarte buna de a lupta impotriva mirosului neplacut si de a improspata in mod natural subsuorile.

6. Ameliorează înțepăturile și mușcăturile insectelor. Masați pasta de bicarbonat de sodiu și apă pe zonele afectate de insecte pentru a reduce umflarea și pentru a calma iritația.

7. Îmbunătățește aspectul părului. Adăugarea de bicarbonat de sodiu în șampon și spălarea acestuia în mod regulat face ca părul să pară mai strălucitor și mai voluminos.

8. Tratamentul abceselor dentare. Periați dinții cu un amestec făcut din bicarbonat de sodiu și apă pentru a elimina abcesul dinților și a scuti o durere de dinți.

9. Tratarea arsurilor la stomac. Adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă și beți-l ori de câte ori suferiți de arsuri la stomac și reflux de acid.

10. Curăță mobilierul. Adăugați o lingură de bicarbonat de sodiu pe un burete umed și utilizați-l pentru a curăța orice pete de pe mobilier. Ștergeți apoi cu o cârpă curată. sursa:drlaslaublog.com

Distribuie pe: