Vrei să scapi de părul din anumite zone? Dacă răspunsul tău este da, din fericire, aici se află răspunsul pe care îl cauți. Multe femei caută în mod constant o metoda cât mai eficientă pentru a scăpa de părul nedorit pe de corp.

Pentru preparare vei avea nevoie de: o cană de ulei pentru bebeluși, o lingură de iod.

Preparare și folosire: Amestecă ingredientele și freacă cu amestecul final zonele în care ai păr timp de 2 minute. Lasă-l acolo timp de 5 minute și apoi îndepărtează-l cu o cârpă udă.

Repetă această procedură pentru mai multe zile la rând și treptat părul tău va dispărea permanent.

În plus, există și alte 4 metode de a îndepărta părul, însă nu sunt definitive. Acestea sunt:

1. Lămâie și zahăr: Amestecă 2 linguri de suc de lămâie și 2 linguri de zahăr și 10 linguri de apă. Aplică amestecul în direcția în care crește părul.

Lasă-l să acționeze pentru 15 – 20 de minute și spală-te cu apă. Fă asta timp de 2 sau 3 săptămâni pentru a avea rezultate optime.

2. Linte și cartofi: Aceste legume sunt cele mai bune pentru eliminarea părului nedorit. Zdrobește lintea cu ajutorul blenderului, iar apoi adaugă un cartof, o lingură de suc de lămâie și o lingură de miere.

Continuă să le amesteci la blender. Aplică pasta în zona în care vrei ca părul să dispară, lasă-l să acționeze o jumătate de oră, apoi spală-te.

3. Banane și ovăz: Amestecă una sau două linguri de ovăz cu o banană pisată. Aplică-o în zona în care nu vrei ca părul să dispară și maseaz-o cu amestecul. Astfel, vei exfolia pielea și o va lăsa și mai moale. Urmează acest tratament de două ori pe săptămână.

4. Busuioc și ceapă: Acest amestec hidratează pielea și elimină părul în același timp. Fă o pastă din frunzele de busuioc zdrobite și ceapă.

Aplică pasta în zonele în care vrei să elimini părul și las-o să acționeze timp de 15-20 de minute, iar apoi clătește cu apă. Fă asta de 3-4 ori pe săptămână timp de o lună.

Distribuie pe: