Mulți oameni își încep ziua cu o băutură fierbinte, cum ar fi cafeaua. Alții preferă ceva rece și răcoritor. Dar ambele băuturi provoacă daune grave sănătății noastre, așa că trebuie să le înlocuim.

O alegere bună este băutura descrisă mai jos. Se consumă pe stomacul gol și este foarte hrănitor. De asemenea, distruge bacteriile, curăță organismul și ne oferă energie până la sfârșitul zilei de lucru.

Lămâi fierte

Sunt multe beneficii pe care le putem obține din această băutură. Ajută la arderea grăsimilor și la pierderea în greutate treptat și natural. Prin acțiunea sa de curățare ne curăță organismul, accelerează metabolismul și stimulează eliminarea substanțelor toxice.

Aici vă vom arăta ce trebuie să aveți la îndemână și ce trebuie să faceți.

De ce ai nevoie:

Ghimbir (1 inch)
Lămâi (5 bucăți)
Usturoi (4-5 catei)
apa minerala (2 litri)

Preparare si utilizare:

Primul pas: curățați lămâile și stoarceți sucul. Apoi curatati usturoiul si bateti-l intr-un blender cu zeama de lamaie. Apoi se curăță și se rade ghimbirul, se adaugă în blender și se amestecă până se obține un amestec omogen.

Apoi turnați 2 litri de apă într-o cratiță și fierbeți lămâile cu coaja. Când apa ajunge la punctul de fierbere, adăugați amestecul și fierbeți câteva minute. La final, scoateți lămâile și lăsați să se răcească.

Bea un pahar de bautura in fiecare dimineata pe stomacul gol pentru a simti efectul.

Deoarece sucul de lamaie este asemanator cu actiunea sucului gastric, stimuleaza productia de suc biliar. Ca urmare, activitatea tractului gastro-intestinal este stimulată.

Pe de altă parte, sucul de lămâie calmează și îmbunătățește digestia. La final, vei scăpa rapid și natural de excesul de greutate.

Începeți să faceți această băutură în fiecare zi și veți observa rezultatele

Distribuie pe: