Rugăciune ajutor – Sfinții părinți spun că fără credința în puterea divină și mult optimism, vindecarea nu ar fi posibilă. De aceea, se recomandă ca orice credincios care urmează să facă o operație trebuie să citească această rugăciune. Rostită din tot sufletul și cu multă credință, aceasta este de mare ajutor celui care trece printr-un moment greu în viață.

Rugăciune ajutor – Îi dă bolnavului puterea necesară

Despre puterea incredibilă a rugăciunii, ne-a vorbit atât de frumos sfântul Ioan Gură de Aur: “Rugăciunea este arma cea mai tare, vistierie care niciodată nu se goleşte, bogăţie nesecată, liman fără valuri, temelia păcii, rădăcină, izvorul, mama tuturor bunătăţilor, mai puternică decât o împărăţie.

Eu însă vorbesc de rugăciunea care nu zace numai pe buze, ci se ridică din adâncul inimii. Cu atât mai sus se înalţă rugăciunea când iese dintr-o inima strâmtorată şi evlavioasă. Şi, ca să ştii că rugăciunea care se săvârşeşte la moment de nevoie, este mai întâi ascultată”.

Rugăciune ajutor – Citiți rugăciunea înainte de a intra în operație sau în orice moment greu din viață și veți dobândi puterea necesară pentru a trece cu bine peste acest obstacol al vieții!

“Doamne, Dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feței Tale neputințele și slăbiciunile mele cele multe. Frică mare m-a cuprins înaintea acestei încercări, în loc să mă cuprindă încrederea în pronia Ta și în grija pe care o porți oamenilor.

Dacă nu m-ar fi acoperit harul Tău, furtuna deznădejdii m-ar fi doborât la pământ. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care îl au aleșii Tăi înaintea încercărilor vieții, dar tot ce pot să fac este să cad cu frângere de inimă înaintea Ta și să Te rog să nu mă lași fără ajutor.

Tu, Doamne, Cela Ce ești doctor ceresc, tămăduiește-mă prin mână doctorului pământesc, că să Te laud în toate zilele vieții mele.

Amin”.

Distribuie pe: