Fără îndoială, acneea sau cosurile sunt ultimul lucru pe care orice fată vrea să-l vadă, mai ales atunci când lasă cicatrici. Arată neplăcute, iar unele persoane se simt jenate să le aibă pe față. Uneori, ele pot fi dureroase, ceea ce face ca situația să fie și mai frustrantă.

Acneea este cauzată, în general, din cauza porilor, glandelor și foliculilor înfundați. Deși afecțiunea nu este periculoasă, ea trebuie tratată cât mai curând posibil, deoarece vă poate lăsa cicatrici permanente pe față.

Astăzi, vom împărtăși cele mai eficiente și ieftine moduri de a trata acneea

1. Masca de tomate pentru a vindeca acneea

Avem nevoie de: 1 roșie, 2-3 picături de ulei de jojoba, 3-5 picături de ulei de arbore de ceai.

Cum să aplici: Scoate pulpa de roșie și amestecă-o cu ambele uleiuri într-un bol;

Aplică acest amestec pe față și gât și lasă-l sa acționeze pana se usucă; Spălați cu apă rece; Aplicați această mască de față de două ori de trei ori într-o săptămână.

2. Mască de față cu tomate pentru a scăpa de punctele negre

Avem nevoie de: 1 roșie, 1 linguriță de iaurt, 1 lingură de ovăz.

Cum să aplici: Amestecați pulpa de roșii și iaurtul într-un bol; Adăugați ovăzul în amestec. Amestecați bine; Se încălzește ușor amestecul;

Aplică pe față și gât și lasă-o să se usuce; După 10-15 minute, spălați cu apă rece. În timp ce speli, masează-ți fața într-o mișcare circulară.

Puteți aplica această mască de față de două ori pe săptămână. Ovăzul va acționa ca un produs de curățare profundă și va ajuta la curățarea celulelor moarte și a punctelor negre.

3. Masca de față cu roșii pentru cearcăne

Ingrediente necesare: 1 linguriță de suc de aloe vera, 1 linguriță de pulpă de roșii.

Cum să aplici: Amestecă bine ambele ingrediente și apoi aplică-l sub ochi; Lasă-l să se așeze 10 minute și apoi spală-l cu apă; Puteți face acest lucru zilnic pentru rezultate rapide.

 

Distribuie pe: