Săptămâna care tocmai s-a încheiat este deja în spatele nostru, face parte din trecut… și noi ne pregătim pentru noi începuturi.

Rugăciunile săptămânii

Pe măsură ce începem această nouă săptămână, trebuie să învățăm să ne eliberăm de tot ce ni s-a întâmplat până acum, să ne concentrăm pe ceea ce este și să începem ziua de luni cu liniște în suflet, cu recunoștință și cu iubire în inimă.

Săptămâna care tocmai s-a încheiat este deja în spatele nostru, face parte din trecut… și noi ne pregătim pentru noi începuturi.

Rugăciunea zilei de luni

O nouă săptămână, o nouă șansă la viață, un nou capitol al vieții noastre.

Este momentul să începem această săptămână nouă cu o rugăciune. Acesta poate fi un obicei frumos care să ne ajute să intrăm în conexiune cu divinitatea, să ne detașăm de tot ce ni s-a întâmplat și să ne pregătim sufletele pentru un nou început.

De ce este important să spui rugăciuni?

Rugăciunea este hrană pentru suflet. Este un mod foarte simplu și la îndemână fiecărei persoane pentru a crea o cale pe drumul destinului nostru și pentru a ne elibera mintea de toate gândurile trecutului astfel încât să se concentreze pe momentul prezent, să învețe arta recunoștinței și să accepte fericirea adevărată.

Când este cel mai bine să spui o rugăciune? De fiecare dată când simți nevoia. Spune o rugăciune înainte de a pleca de acasă, când te simți neliniștită, când ai nevoie de puțină claritate, când vrei să fii singură cu tine, când simți că trebuie să scoți tot ce ai pe suflet. Spune o rugăciune seara, înainte de a merge la culcare pentru a îi mulțumi lui Dumnezeu pentru darul unei zile minunate, pentru lecțiile învățate, pentru experiențele trăite și pentru bucuriile avute.

Începe săptămâna cu dreptul și rostește rugăciunea de luni.

Rugăciunile săptămânii: Rugăciunea de luni:

“Tată ceresc, îți mulțumesc pentru binecuvântarea de a vedea o nouă zi. Îți mulțumesc pentru acest cadou minunat. Te rog să mă ții de mână în timp ce înfrunt provocările zilei de astăzi. Dă-mi puterea de care am nevoie pentru a depăși toate obstacolele care stau în calea mea în această săptămână care urmează. Fie ca eu să merg cu credință și cu putere înainte pe drumul meu.

Destinul meu este în mâinile tale, am încredere în planul divin pe care l-ai pregătit pentru mine.

Trimite îngerii tăi să mă păzească și să mă călăuzească pe parcursul acestei săptămâni în timp ce tu mă îndrumi către scopul sufletului meu. Binecuvântează tot ce simte inima mea. Da-mi putere să fac oamenii din jurul meu fericiți și să aduc frumusețe și bucurie în această lume.

Cred în tine cu toată ființa mea. Cred în tine cu tot sufletul meu. Cred în tine cu toată inima mea.

Amin.”

Distribuie pe: