Am selectat cele mai bune modalități de a face față celor mai frecvente probleme. Ciuperca, unghiile încarnate, calusurile și chiar guta – toate aceste probleme vor rămâne în trecut, trebuie doar să luați măsurile adecvate …

Boli ale picioarelor

1. Ciuperca la picioare – Pentru a scăpa de ciupercă, încercați să faceți băi în apă de gură. După ce ai scufundat picioarele în lichidul antiseptic, stai 30 de minute. După câteva ședințe, boala urâtă va dispărea!

2. Degete deformate în formă de ciocan – Astfel de picioare frecvente în zilele noastre, artroza și deficitul de calciu din organism pot provoca deformarea degetelor.

Pentru a-ți vindeca degetele, fă gimnastică! Întindeți-vă articulațiile, este util să faceți această procedură după o baie sau un duș fierbinte.

Astfel de exerciții sunt, de asemenea, foarte utile pentru degetele de la picioare: ridicați obiecte mici de pe podea cu degetele! Promovează sănătatea articulațiilor.

3. Calusurile – Calusurile sunt de obicei o problemă pentru persoanele cu transpirație excesivă a picioarelor. Lubrifiați zonele problematice ale pielii cu deodorant solid, iar calusurile nu vor apărea acolo!

4. Os inflamat pe picior – Se amestecă sucul de ardei iute cu vaselină și se aplică pe osul inflamat.

În timp ce operația va ajuta la îndepărtarea completă a osului proeminent, și chiar și atunci nu în toate cazurile, remediul de ardei vă va salva de inflamație și durere! Secretul stă în capsaicină: această substanță antiinflamatoare puternică se găsește în ardeii roșii iuți.

Condimentați alimentele cu ghimbir și curcuma pe tot parcursul zilei, aceste condimente vor ajuta, de asemenea, la combaterea inflamației.

5. Bataturi – Un remediu minunat pentru bataturi – ceapa cruda marinata in otet de mere! Pregătiți un astfel de remediu pentru picioare, atașați ceapa pe zonele cu probleme.

Înfășurați-vă picioarele într-o pungă, îmbrăcați șosete și dormiți cu această compresă magică până când bătăturile dispar. Pielea se va transforma!

6. Durerea la călcâi – Gheața este cel mai bun mod de a ameliora durerea la călcâi. Rulați un obiect rece peste picior sau așezați un pachet de gheață pe locul dureros. Întinderea piciorului și masarea călcâiului sunt, de asemenea, remedii foarte eficiente.

7. Micoza piciorului – În caz de micoză a picioarelor este necesară utilizarea usturoiului. Tăiați câțiva căței de usturoi în jumătate și așezați-i între degetele de la picioare.

Da, este un agent de ardere cu miros neplăcut, dar vindecă micoza mai bine decât orice unguent! Nu va mai exista miros neplăcut la nivelul piciorului și piele descuamată …

8. Unghia încorporată – Utilizați unguent mentol pentru a dezinfecta unghia și zona pielii rănite. Amintiți-vă: o unghie încorporată nu poate fi îndepărtată singură, trebuie să consultați cu siguranță un medic!

Distribuie pe: