Vrei sa scapi de parul din anumite zone? Daca esti ca si majoritatea oamenilor, mai ales ca femeile, probabil ca vei spune ”DA”. Din fericire, aici se afla raspunsul pe care il cauti.

Pentru prepararea remediului natural vei avea nevoie de: o cana de ulei pentru bebelusi, o lingura de iod.

Mod de preparare si folosire: Amesteca ingredientele si freaca cu amestecul final zonele in care ai par timp de 2 minute. Lasa-l acolo timp de 5 minute si apoi indeparteaza-l cu o carpa uda.

Repeta aceasta procedura pentru mai multe zile la rand si treptat parul tau va disparea permanent.

Oamenii de pe retelele de socializare spun ca aceasta metoda de eliminare a parului te poate scapa de tot de parul pe de corp sau de pe fata, deci vei sta fara grija.

Incearca si aceste 4 metode de a indeparta parul, insa ele nu sunt definitive:

1. Lamaie si zahar: Amesteca 2 linguri de suc de lamaie si 2 linguri de zahar si 10 linguri de apa. Aplica amestecul in directia in care creste parul.

Lasa-l sa actioneze pentru 15 – 20 de minute si spala-te cu apa. Fa asta timp de 2 sau 3 saptamani pentru a avea rezultate optime.

2. Linte si cartofi: Aceste legume sunt cele mai bune pentru eliminarea parului nedorit.

Baga lintea la blender si adauga un cartof, o lingura de suc de lamaie si o lingura de miere si continua sa le amesteci la blender.

Aplica pasta in zona in care vrei ca parul sa dispara, lasa-l sa actioneze o jumatate de ora, apoi spala-te.

3. Banane si ovaz: Amesteca 1 sau 2 linguri de ovaz cu o banana pisata. Aplica-o in zona in care nu vrei sa mai ai par si maseaza zona cu amestecul. Astfel, vei exfolia pielea si o va lasa si mai moale.

Urmeaza acest tratament de 2 ori pe saptamana.

4. Busuioc si ceapa: Acest amestec hidrateaza pielea si elimina parul in acelasi timp. Fa o pasta din frunzele de busuioc zdrobite si ceapa.

Aplica pasta in zonele in care vrei sa elimini parul si lasa-o sa actioneze timp de 15-20 de minute dupa spala-te cu apa. Fa asta de 3-4 ori pe saptamana timp de o luna.

Distribuie pe: