Din popor se stie ca asa cum iti vei incepe ziua de luni, asa iti va merge toata saptamana. Pentru a avea parte de liniste, spor si realizari in toate cele sapte zile saptamanii, cititi in fiecare luni aceasta Rugaciune a Inimii, de mare ajutor.

Puteti sa o rostiti cu glas tare sau in gand…

Nu conteaza daca veti citi rugaciunea inainte sa plecati de acasa, sau in drum spre serviciu, cu voce tare sau doar in gand. Important este sa va puneti tot sufletul si veti vedea rezultatele.

Iata mai jos si textul rugaciunii!

“Doamne Iisuse Hristoase, cu adanca umilinta recunosc si marturisesc ca in toata ziua pacatuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiesti.

Deci astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii Tale celei mari: iarta-mi pacatele cele de voie si fara de voie, si-mi ajuta sa pun inceput bun si sa port mai multa grija de sufletul meu, pentru care ai rabdat atatea dureri la Sfanta Ta R4st1gnire!

O Doamne, astazi iti dau sufletul si trupul meu si vointa mea, rugandu-Te sa fie voia Ta cu mine, dupa buna placerea Ta. Pedepseste-ma, Doamne, in aceasta lume iar nu in cealalta viata. Si Iarta pe cei vii si pe cei raposati, pentru rugaciunile Sfintei Tale Biserici, si pe toti ne invredniceste de marirea Ta in Rai.

La aceasta pun mijlocitori pe Sfintii Tai ingeri, catre care zic: O, cerestilor ajutatori si pazitori ai oamenilor, voua ma inchin si va multumesc pentru ajutorul si conducerea ce ne-o dati in toate zilele noua, nevrednicilor si pacatosilor…

Acum si pururea, si-n vecii vecilor,

Amin”.

Distribuie pe: