Ficatul este un organ important pentru bunăstarea întregului organism. Curăță sângele și elimină toate toxinele din organism.

Ai grijă de sănătatea ta și curăță-ți ficatul zilnic. Dimineața, pe stomacul gol, se beau 1-2 linguri dintr-un amestec de ulei de măsline și suc de lămâie. Apoi poți lua micul dejun.

Când ficatul tău este detoxificat, vei observa că aspectul tău s-a îmbunătățit, cercurile întunecate de sub ochi au dispărut, tenul tău este mai proaspăt și arăți în general mai tânăr. Funcția intestinală va reveni la normal și vei uita de problemele digestive.

Uleiul de măsline ajută la deschiderea canalelor hepatice, iar lămâia curăță pereții intestinului.

Ingrediente: ulei de masline, suc de lamaie.

Mod de preparare:

Se amestecă bine ingredientele în proporție de 1: 1 și se consumă una sau două linguri zilnic dimineața pe stomacul gol.

Păstrați amestecul la temperatura camerei – poate la frigider.

Uleiul de măsline este extrem de bogat în acizi mononesaturați și vitamine, în special vitaminele A și E.

Pentru pierderea în greutate

Combinația de ulei de măsline și lămâie este folosită pentru a curăța organismul și a pierde în greutate.

Se crede că acest amestec ajută și la eliminarea pietrelor la rinichi.

Luați 1 linguriță de ulei de măsline și adăugați în ea câteva picături de suc de lămâie. Este indicat să bei apoi un pahar cu apă caldă.

Dacă ești la dietă, asezonează întotdeauna salatele cu sucul de la o jumătate de lămâie și o lingură de ulei de măsline.

Pentru păr

Uleiul de măsline este foarte util pentru păr. Rețineți că lămâia se adaugă în cantități mici.

Frecați acest amestec în rădăcinile părului, întindeți-o pe lungimea părului și lăsați să acționeze o jumătate de oră, apoi clătiți-vă părul cu apă caldă. Această mască este excelentă și împotriva mătreții.

Pentru fata

Uleiul de masline este excelent pentru ingrijirea pielii, iar in combinatie cu lamaie este folosit impotriva ridurilor.

Aplicati pe fata curata, aburindu-va in prealabil fata. Cât timp pielea este încă umedă, aplică suc de lămâie, după ce se usucă, aplică ulei de măsline.

Pentru unghii

Dacă vrei să ai unghii sănătoase și frumoase, folosește ulei de măsline și lămâie cel puțin o dată pe săptămână.

Ține-ți unghiile înmuiate în ulei de măsline timp de 15 minute, apoi șterge-le și șterge-le cu suc de lămâie, lasă să acționeze câteva minute și clătește.

Distribuie pe: