Pentru a evita sau opri această problemă, vom recomanda pregătirea unui remediu natural pentru stimularea creșterii părului în zonele în care a căzut, astfel încât foliculii de păr să reacționeze la tratament și să vadă în scurt timp cum părul crește din nou mai sănătos si puternic.

Pentru ca tratamentul să aibă un efect mai bun, ar trebui să mâncați mai bine, să nu mai purtați atât de multe șepci strânse sau cozi, deoarece acest lucru favorizează căderea părului, datorită tensiunii sau umidității generate în scalp. Puteți lua, de asemenea, suplimente pentru a ajuta la consolidarea acesteia, cum ar fi biotina.

Iată rețeta pentru a-ți lua rămas bun de la chelie

Ingrediente:

50 ml ulei de ricin

20 ml ulei de cocos

10 ml ulei de rozmarin

5 ml ulei de lavanda

Instrucțiuni:

Într-un bol, amestecați uleiul de ricin cu uleiul de cocos. Apoi adauga uleiul de rozmarin si de lavandă. Închideți borcanul de sticlă și agitați-l, astfel încât toate uleiurile să fie complet amestecate.

Aplicați aproximativ 5 picături din acest preparat în zona în care v-ați pierdut părul și frecați toată zona cu degetele până când pielea dvs. îl absoarbe. Repetați acest proces de 2 sau 3 ori pe zi, acest lucru va stimula creșterea părului, în câteva săptămâni a fost diferența.

Distribuie pe: