Pentru a scăpa de părul din zona intimă optăm pentru epilarea cu ceară caldă sau rece, epilarea cu zahăr sau cu lama. Totuși există un mod 100% natural și eficient de a scăpa de părul nedorit din zonele sensibile și de punctele roșii de iritație.

Cu siguranță nu te-ai gândit la întrebuințările neașteptate ale banalului bicarbonat de sodiu.

Ingrediente: 200 ml. de apă; o lingură de bicarbonat de sodiu;

Mod de preparare:

Se fierbe apa până ce dă în clocot apoi se adaugă bicarbonatul de sodiu și se amestecă bine.

Utilizare:

Amestecul se aplică înainte de culcare pe zonele unde doriți să scăpați de părul din zona inghinala. Dimineața următoare se îndepărtează produsul și se aplică loțiune de hidratare.

Tratamentul se face de 2-3 ori pe săptămână. În scurt timp veți observa rezultate!

Deodorant:

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pe post de deodorant. Amestecă o parte bicarbonat de sodiu cu o parte de amidon de porumb și aplică produsul la subsuori atunci când este necesar.

Dinți albi:

Dacă vrei să ai dinții albi și strălucitori,iată ce să faci! Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiucu cinci picături de peroxid de hidrogen. Adaugă puțină apă și omogenizează bine ingredientele, până când obții o pastă consistentă. După ce aplici pasta pe dinți las-o să acționeze cinci minute și apoi periază. La final, clătește cu apă.

Înmoaie cuticulele:

În cazul în care obișnuiești să-ți tai cuticulele mai gândește-te. Întrucât există riscul apariției unor infecții indicat este să înmoi cuticulele pentru a le împinge, nu să le tai. Pune într-un bol bicarbonat de sodiu și apă caldă. Amestecă bine ingredientele, apoi aplică pasta pe cuticule pentru a înmuia pielea.

Exfoliază delicat tenul:

Ai tenul gras și acnee? Bicarbonatul de sodiu face minuni în acest caz. Amestecă bicarbonat de sodiu și apă și cu pasta obținută masează tenul prin mișcări circulare. În felul acesta,elimini celulele moarte.

Elimină punctele negre:

Pentru a împiedica apariția punctelor negre,încearcă următorul remediu:amestecă o ceașcă de apă distilată cu o linguriță de bicarbonat de sodiu. După ce ai întins soluția pe zona cu puncte negre,stai deasupra unui vas cu apă fierbinte. Acoperă capul cu un prosop și stai așa 10-15 minute.

Șampon uscat:

Dacă nu ai timp să te speli pe cap, bicarbonatul de sodiu te poate ajuta. Aplică bicarbonat de sodiu la rădăcina firelor de păr, după care șterge cu un prosop.

Distribuie pe: