In cea mai mare parte a timpului, femeile au tendinta sa cheltuieasca multi bani pe diferite cosmetice, insa deseori, aceste produse s-au dovedit ineficiente. Adevaratele remedii insa se gasesc in bucataria noastra.

Mai mult, dupa cum stii deja, usturoiul are numeroase beneficii pentru sanatate, avand in vedere ca este un antioxidant puternic si un antibiotic natural. Dar stiai ca usturoiul are abilitatea de a elimina ridurile? Daca nu stiai asta, citeste instructiunile pentru aceasta reteta simpla si prepara-ti serul impotriva ridurilor!

RETETA:

Decojeste un catel de usturoi si zdrobeste-l, apoi adauga o lingura de miere. Amesteca ingredientele si apoi aplica-ti masca pe fata.

Inainte de a-ti aplica masca, asigura-te ca ai fata curata. Dupa aplicare, asteapta jumatate de ora si clateste fata cu apa calduta, apoi sterge-o cu un prosop.

In plus, daca vrei rezultate imediate, poti aplica masca si o poti lasa asa peste noapte, spaland-o in dimineata urmatoare.

Nu uita sa folosesti o fata de perna veche daca alegi acest tip de aplicare. Stiu, mirosul poate fi suparator, insa pentru asemenea rezultate va merita efortul.

Distribuie pe: