Destinul este linia vieții a fiecărui om. Această linie pornește dintr-un punct și se modifică în funcție de gânduri și idei.

Fizica cuantică demonstrează că totul este energie, viața, noi ca oameni, dar și gândurile noastre. Atunci când acestea prin contur, ne influențează destinul în funcție de încărcătura lor.

Fizica cuantică și paradoxurile sale

Una dintre cele mai mari descoperiri ale fizicii cuantice este că totul este energie. Până să apară această știință, materia era considerată ca fiind fie solidă, lichidă sau gazoasă, însă lucrurile s-au schimbat.

Tot ceea ce ne înconjoară este energie, viața este energie, Universul este energie și chiar omul este mai mult decât un corp fizic, adică energie.

Fizica cuantică ne mai spune că toate particulele din acest Univers sunt în același timp peste tot. Aceasta se numește incertitudine cuantică. Principiul incertitudinii al lui Heisenberg este o consecință a acestui fapt.

Amplitudinea undei asociate cu o particulă corespunde poziției ei, iar lungimea de undă (mai exact, Transformata Fourier a acesteia) este invers proporțională cu impulsul.

Pentru a localiza unda astfel încât ea să aibă un maxim îngust (adică o incertitudine a poziției mică), este necesar să fie incorporate unde cu lungime foarte mică, corespunzătoare unor impulsuri mari după toate direcțiile, și astfel o incertitudine mare a impulsului.

Acesta este un paradox, pentru că atunci când nu există un observator, de fapt, nimic nu există cu adevărat, iar particulele se află toate în același loc.

Mai mult de atât, atunci când sunt observate, particulele își schimbă starea și devin ceea ce vedem noi, adică realitatea. Mai explicit, așteptările oamenilor modifică dramatic realitatea. Această teorie este una certă și a fost demonstrată prin numeroase formule matematice.

Realitatea și interpretarea ei

Încă din cele mai vechi timpuri, cei mai învățați dintre oameni susțineau că realitatea nu există. Ei aveau parțial dreptate, pentru că în ziua de astăzi, fizica cuantică ne spune că realitatea există doar în clipa în care este observată.

Particulele, despre care scriam mai sus, se află simultan în mai multe locuri sau peste tot și doar în clipa în care există cineva să le observe, ele iau o anumită formă.

Așadar, realitatea există numai atunci când este văzută sau observată, dar cu toate acestea, energia există în ambele condiții. Această energie este cea care influențează viața în adevăratul sens al cuvântului.

Gândurile modifică destinul

Una dintre cele mai subtile forme de energie este gândul. Gândurile sunt acea forță invizibilă care stă în spatele a tot ceea ce faci în viaţă.

Totul începe în mintea ta, cu gândurile pe care le ai. Dacă ar fi să facem o comparație, gândurile sunt forța de început a creației. Este posibil ca atunci când s-a realizat creația pe Terra, la început să fi fost gândul și abia apoi cuvântul, pentru că orice entitate inteligentă mai întâi trebuie să gândească și apoi să acționeze.

Așadar, gândurile sunt formele primare de energie care ne influențează viața. Aceste gânduri se pot naște din energie negativă sau pozitivă. Totul este în funcție de cum gândim și cum ne raportăm la un moment dat. Când suntem furioși, naștem gânduri monstruoase, iar când suntem echilibrați, gândurile poartă energie pozitivă.

Ştiai că o stare de furie sau de suferinţă, îţi imobilizează sistemul imunitar timp de 5-6 ore, timp în care se poate declanşa aproape orice boală?

Practic, în tot acest timp, eşti lipsit de apărare, exact ca un calculator fără antivirus. Profesorul neurolog Dumitru Constantin Duca, chiar a demonstrat asta la nivel ştiinţific. Însă, el nu este singurul. Sunt mulţi alţii care au demonstrat exact acelaşi lucru.

Ştiai că celulele din corpul tău, au propria inteligenţă? Practic, celulele reacţionează la gândurile şi sentimentele pe care le ai. Iată un experiment realizat în Occident: pentru început s-a recoltat un eşantion de ADN de la o persoană.

Apoi eşantionul a fost dus la 1000 de km distanţă, într-un laborator.

Aceste gânduri sunt cele care influențează particulele din incertitudinea cuantică să prindă anumite forme. Dacă gândurile sunt pozitive, atunci destinul va fi unul blând, iar dacă sunt născute din negativism, atunci destinul va fi pe măsură.

De câte ori nu ți-ai dorit ceva cu ardoare și ca prin minune s-a întâmplat? Probabil că de foarte multe ori, pentru că aceasta este o lege firească a acestui Univers.

Concluzia este una singură, cu cât gândurile sunt mai bune, mai precise și mai intense, cu atât destinul tău va fi unul frumos și fericit!

Distribuie pe: