Probleme cu somnul? Părul și pielea sunt în stare proastă și unghiile se rupe în mod constant? Acest remediu casnic vă poate restabili sănătatea și aspectul sănătos. Mănâncă 1 lingură dimineața pe stomacul gol!

Ai probleme cu somnul? Ai unghii casante? Ai căderea părului? Dacă ați răspuns DA la aceste întrebări, cel mai probabil suferiți de tulburări ale glandelor suprarenale. Știți ce sunt glandele suprarenale?

Glandele suprarenale sunt glande endocrine care sunt situate în partea superioară a fiecărui rinichi. Potrivit experților, funcția lor este de a produce mulți hormoni, inclusiv adrenalină și steroizi.

Acești hormoni ajută la reglarea metabolismului, a sistemului imunitar, a tensiunii arteriale și ajută organismul să facă față stresului. După cum puteți vedea, orice disfuncție a glandelor suprarenale poate provoca multe probleme de sănătate.

Dar nu trebuie să vă faceți griji, deoarece este un instrument rapid și ușor care vă va ajuta glandele suprarenale să funcționeze cel mai eficient.

Trebuie doar să urmați instrucțiunile. Iată ce trebuie să faci:

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: nuci, miere, pătrunjel, stafide, ghimbir.

Mod de preparare:

În primul rând, trebuie să măcinați nucile și frunzele de pătrunjel împreună. Se adauga apoi stafidele, mierea si un praf de ghimbir.

Mănâncă 2 linguri de amestec dimineața pe stomacul gol.

Mod de utilizare:

Foloseste acest produs de 2 sau 3 ori pe saptamana pentru a-ti restabili echilibrul corpului si vei incepe sa observi ca dormi mult mai bine noaptea, iar parul si unghiile tale vor fi mult mai sanatoase si mai puternice.

Sperăm că ați găsit acest articol util și nu uitați să-l împărtășiți prietenilor și familiei.

Distribuie pe: