Actriţa Emel Atici, care a jucat în telenovela „Mă numesc Zuleyha”, difuzată şi în România, împreună cu fiica ei, au murit în cutremurul din Turcia.

Emel Atici se află în casă, alături de fiica ei, Hande Puryan Atici, în oraşul Kahramanmaraș din sudul Turciei, în momentul în care s-a produs devastatorul cutremur în Turcia şi Siria.

Clădirea în care cele două femei se aflau s-a prăbuşit în urma dezastrului, ambele fiind prinse sub dărâmături. Ieri, la cinci zile de la producerea cutremurului, autorităţile au anunţat că actriţa şi fiica ei au fost găsite fără viaţă, notează Tele1.

O altă actriţă, care a jucat în serialul „Mă numesc Zuleyha”, difuzat între anii 2018-2022, a confirmat vestea morţii actriţei Emel Atici şi a fiicei sale printr-o postare pe reţelele sociale.

„Suntem profund întristați de pierderea lui Emel Atıcı, valoroasa actriță din serialul nostru de televiziune „Once upon a time Çukurova”, și a fiicei sale Püryan Atıcı, în dezastrul provocat de cutremurul din țara noastră” au precizat reprezentanții companiei Tims&B, pentru sursa citată.

„Sunt atât de tristă… Nu am putut să te salvez. Să ajungi în ceruri. Nu-ți plăcea să-ți fie frig… Sper că nu ți-a fost frig sub acele betoane”, a scris actriţa Yeliz Dogramacilar.

„Suntem profund întristați de pierderea absolventei programului nostru de management al transportului aerian civil 2014-2015, Hande Püryan Atıcı, și a mamei sale Emel Atıcı, în cutremur. (…) să aibă parte de mila lui Dumnezeu absolventa noastră, draga Püryan și prețioasa ei mamă, iar familiei și celor dragi le transmitem condoleanțe” a transmis universitatea, în mesajul de condoleanțe.

 

 

Distribuie pe: