Un turist a avut parte de o experienta surprinzatoare intr-un restaurant din Mamaia Nord, unde a fost insotit de familie si prieteni.

Desi grupul era maricel, el considera ca suma platita a fost exagerata si a remarcat – mai in gluma, mai in serios – ca pentru aceiasi bani ar fi putut sa cumpere „trei porci”. Iata detaliile!

Cat a platit un turist la un restaurant din Mamaia Nord: „De banii aştia luam trei porci / Am plecat si nesatui”

Turistul, originar din Barlad, a mers impreuna cu familia si prietenii – in total, aproximativ 10 persoane – la un restaurant din zona Mamaia Navodari. Totul a decurs bine pana a venit nota de plata.

Omul a fost socat cand a vazut suma finala si a decis sa nu mai viziteze acel local pe viitor, considerand ca pranzul a fost mult prea scump.

„Am mancat trei familii si am platit suma de 4.000 de lei. Cel mai scump produs a fost captura zilei cu trei pesti, un lup de mare si doua dorade, pentru care am platit 1.760 de lei. In rest, vin, salate… Este incredibil! 4.000 de lei doar o masa. De banii astia luam trei porci la copii, am patru copilasi. Va dati seama. Mi-a placut, dar nu mai vin. Mai bine ma duceam in alta parte. Am plecat si nesatui. Este exagerat pretul. Al doilea sejur nu mai vin aici”, a spus barbatul pentru Antena 3 CNN.

 

Pe langa cei trei pesti, pentru care familiile din Barlad au fost nevoite sa plateasca peste 1.700 de lei, acestia au mai consumat creveti, sparanghel si ciolan de porc confiat, conform bzi.ro.

Mai precis, nota de plata a inclus: 4 portii de creveti chilly mayo – 316 lei, 3 portii de crispy buffalo chicken wings – 127 lei, 7 portii de cartofi prajiti cu parmezan si usturoi – 147 lei, 1 portie de ciolan de porc confiat – 80 lei, 5 portii de sparanghel – 130 lei, 1 portie snitel din piept de pui – 42 lei, 2 portii de salata asortata – 52 lei, 1 portie legume la tigaie – 26 lei, Jamon – 320 lei, 5 sticle de apa – 75 lei, 2 sticle de vin – 380 lei, 1 fresh de portocale – 22 lei, 3 beri – 44 lei, mujdei de usturoi – 4 lei, 5 sucuri – 60 lei si captura zilei – 1.760 lei.

Distribuie pe: