Bianca Drăgușanu își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, însă ultima fotografie publicată de fosta prezentatoare de la Kanal D i-a pus pe gânduri pe urmăritorii ei.

După un șir lung de împăcări și despărțiri, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au dat seama că nu pot sta unul fără celălalt.

Cei doi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste și să-și țină relația, de această dată, departe de ochii curioșilor.

Joi seară, cei doi îndrăgostiți au ieșit la film. Îninte de a ajunge la cinema, Bianca Drăgușanu și-a făcut un selfie în oglindă. Într-unul apărea singură, iar în celălalt împreună cu Gabi Bădălău.

Nu apărea chipul afaceristului, ci doar mâna lui pe umărul blondinei. Fanii, însă, au observat un detaliu. Și anume… faptul că vedeta a slăbit în ultima vreme.

Este cunoscut faptul că Bianca ține enorm la imaginea sa și trage din greu la sală pentru a avea un trup fără cusur. Urmăritorii ei cred, însă, că a slăbit prea mult.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună peste tot

În urmă cu o săptămână a fost ziua de naștere ale uneia dintre prietenele Biancăi Drăgușanu, care și-a dus invitații la un restaurant de fițe.

Fosta prezentatoare TV a fost nelipsită de la eveniment și nu a venit singură, ci împreună cu Gabi Bădălău.

Cei doi iubiți s-au distrat toată seara, au dansat și s-au simțit extrem de bine în compania prietenilor lor. Bianca Drăgușanu a publicat, pe contul ei de Instagram, mai multe filmulețe de la petrecere în care solistul trupei din restaurant i-a făcut dedicații peste dedicații. Cel mai probabil venite din partea lui Gabi Bădălău.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit recent că vrea să-și trăiască povestea de dragoste cât mai departe de ochii curioșilor și nu a publicat imagini cu iubitul ei. În schimb… una dintre prietenele de la masă i-au surprins pe cei doi împreună. scrie cancan.ro

Distribuie pe: