Romania a ratat din nou aderarea la Spatiul Schengen dupa ce Austria si Olanda au votat joi la Consiliul JAI de la Bruxelles impotriva aderarii Bulgariei si Romaniei la acest spatiu.

Dan Negru a postat un mesaj dur pe pagina sa de socializare.

„Acolo unde fiecare da vina pe celalalt, toata lumea e de vina. Asa e cu Schengenul!

Oricine face politica in Romania. Pana si mie, un nepriceput, mi s-a propus sa candidez ; chiar zilele trecute m-a sunat domnul Dan Voiculescu sa-mi propuna o candidatura politica. In Romania, politica e o meserie pentru care n-ai nevoie de nicio pregatire.

Am primit multe oferte politice, de la multe partide, dar nimeni nu m-a intrebat vreodata daca ma pricep, daca am vreo calitate pentru meseria asta, daca am vreun master in stiinte politice. N-am, sunt praf!

V-ati lasa pe mana unui doctor care n-a terminat medicina, ati accepta sa va opereze ?

Esecul Schengen e si din cauza alor nostri,n-o spune nimeni, politiceni lipsiti de educatie scolara in diplomatie, in politica.

Scopul educatiei e sa inlocuiasca o minte goala cu una plina. Atata vreme cat Negru, Simona Halep sau Tanca Uraganul vor primi oferte sa candideze, politica romaneasca va fi ieftina si va sta la mana altora.

E nevoie de profesionisti si in meseria asta .

Nu austriecii sunt vinovati. Nici olandezii.

A fost si esecul unor diplomati, politiceni slab pregatiti, fara studii pentru meseria asta.

Doar ca P.P. Carp avea dreptate: „Romania are prea mult noroc pentru a mai avea nevoie de politicieni”, a scris prezentatorul pe Facebook.

https://www.facebook.com/DanNegruCristian/posts/732876738402024

Distribuie pe: